ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸

وقتی قوه قضائیه کارآفرین می شود

نمایندگان مجلس در ماده‌ای، قوه قضائیه را مکلف کردند که برای محکومین مالی شغل ایجاد کند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای در جریان بررسی نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، قوه قضائیه را مکلف کردند تا محکومین مالی را در مراکزی جدا از محکومان کیفری نگهداری کند و برای آنها زمینه انجام فعالیت‌های اقتصادی و درآمدزا را فراهم کند.

در ماده ۵ لایحه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی که با تصویب نمایندگان روبرو شد، آمده است: قوه قضائیه مکلف است افرادی را که به استناد ماده ۳ این قانون (محکومین مالی) حبس می‌شوند جدای از محکومان کیفری و در مراکزی با عنوان «مرگز نگهداری محکومان مالی» که برای این منظور ایجاد می‌نماید نگهداری و با همکاری دولت (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) هزینه انجام فعالیتهای اقتصادی و درآمدزا را برای مبحوسین متقاضی کار فراهم کند.

شیوه نگهداری، به کارگیری، پرداخت و هزینه‌کرد اجرت این اشخاص مطابق آیین‌نامه‌ای است که به وسیله سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه می‌شود و ظرف ۳ ماه بعد از لازم‌الاجرا شدن این قانون به تصویب رئیس قوه قضائیه می‌رسد.

این ماده با ۱۶۸ رای موافق بدون مخالف و با ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۱۲ نماینده حاضر در صحنه به تصویب رسید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: