ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱

ورود ممنوع سازمان بازرسی برای مصلحی

حیدر مصلحی دیگر وزیر اطلاعات نیست البته تا رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی روحانی هنوز می‌تواند هر روز به دفتر کارش برود. رفتنی که خود بهتر از هر کس می‌داند تا چند روز دیگر تبدیل به نرفتن خواهد شد. او پیش از کسب وزارت اطلاعات، سرپرست سازمان اوقاف و خیریه بود و البته مدتی هم مشاور احمدی‌نژاد در امور روحانیت. زمانی که او به عنوان وزیر اطلاعات معرفی شد چندان انتقادی به معرفی او نشد چرا که تصویری که از وی در اذهان ترسیم شده بود تصویر فردی میانه‌رو بود اما در اواخر دولت دهم برخی اظهاراتش در جایگاه وزیر اطلاعات سبب گلایه‌هایی شد. چند روز قبل خبری منتشر شد که قرار است با توجه به اینکه مصطفی پورمحمدی به عنوان وزیر دادگستری به مجلس معرفی شده است و کرسی رئیس سازمان بازرسی کل کشور خالیست، حیدر مصلحی به این مکان فرستاده شود و ریاست سازمان بازرسی کل کشور را عهده‌دار شود. اما دیروز اعلام شد که براساس قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور حجت‌الاسلام مصلحی به سازمان بازرسی کل کشور نمی‌رود. در ماده 4 قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور مصوب 1360و اصلاحات بعدی( 1375 و 1387) به شرایط و ضوابط انتخاب رئیس سازمان بازرسی کل کشور اشاره‌ شده است. در این ماده آمده است: رئیس سازمان توسط رئیس قوه قضائیه از میان قضات شرع یا قضاتی که دارای رتبه 10 یا 11 قضایی باشند تعیین می‌شود. رئیس سازمان می‌تواند یک قائم‌مقام برای خود از میان قضات باصلاحیت انتخاب کند که با پیشنهاد و تصویب رئیس قوه قضائیه تعیین می‌شود و همچنین می‌تواند به تعداد لازم معاون داشته باشد. البته با توجه به ماده 4 قانون تشکیل سازمان بازرسی این گمانه‌زنی‌ها غیرواقعی بوده و حجت‌الاسلام مصلحی به سازمان بازرسی کل کشور نمی‌رود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: