ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۷
محموله وارد شده اکتان‌افزا بود نه بنزین

واردات بنزین چینی به کشور تکذيب شد

قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تکذیب واردات بنزین چینی اعلام کرد: واردات اکتان‌افزا برای ارتقای کیفیت بنزین با توجه به حجم تولید داخل متوقف شده است.
تدبیر24: شاهرخ خسروانی خبر واردات بنزین چینی که توسط برخی رسانه‌ها منتشر شده بود را رد کرد و گفت: محموله‌ای که خبر ورود آن به کشور منتشر شد اصلا بنزین نبوده بلکه اکتان‌افزا برای ارتقای کیفیت بنزین بود. وی افزود: شرکت خصوصی پالایش نفت شیراز با توجه به نیازهای احتمالی خود سال گذشته صرفا یک محموله محدود اکتان‌افزا وارد کرد که تاکنون نیز مورد استفاده قرار نگرفته است. قائم مقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی با تاکید بر این که این محموله اکتان‌افزای دارای مجوز قانونی از مجاری رسمی و مطابق با استاندارد‌های موردنظر بوده است در مورد حجم آن گفت: برخلاف آن چه که منتشر شده است حجم اکتان‌افزای وارد شده بسیار کمتر از مقادیر اعلام شده است. خسروانی با تاکید بر این که کشور در زمینه تولید اکتان افزا (MTBE) به خودکفایی رسیده است گفت: در حالا حاضر اکتان‌افزای مورد نیاز کشور در برخی واحدهای پتروشیمی به اندازه کافی تولید می‌شود و به همین دلیل واردات اکتان‌افزا آن هم از نوع MMT صحت ندارد. پیش از این برخی رسانه از تخلیه یک محموله بزرگ مواد اکتان افزا "MMT" از یکی از ایالت‌های چین در پالایشگاه نفت شیراز با حجم حدود 100 تن خبر داده‌ بودند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: