آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۲۸۵۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷

شهر رویایی همجنس‌بازان کجاست؟!

در سالهای اخیر تل آویو به شهر رویایی همجنس بازان تبدیل شده است.
تدبیر24: رژیم اشغالگر قدس به مروج همجنس بازی در منطقه تبدیل می شود.به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، شهر تل آویو پایتخت اسرائیل فقط چهل مایل با نوار غزه فاصله دارد اما تفاوت فرهنگی این دو منطقه بسیار بسیار زیاد است. در سالهای اخیر تل آویو به شهر رویایی همجنس بازان تبدیل شده است. سوال مطرح این است که چگونه این شهر در قلب خاورمیانه با ویژگی های دینی خاص خودش می تواند چنین وضعی پیدا کند؟ در کشورهای عربی شرایط همجنس بازان بسیار مشکل است و این گروه هم برای تفریحات خود به تل آویو می آیند. تبدیل شدن تل آویو به کانون آمال همجنس بازان تصادفی نیست. شهردار تل آویو مروج اصلی این مسئله است و تلاش می کند این شهر به یکی از بزرگترین مکانهای جذب افراد همجنس باز تبدیل شود. نکته تعجب آور در این میان، گرایش شماری از یهودیان معتقد به چنین تجمع هایی است. درواقع ، نوعی پدیده عجیب به نام همجنس بازان یهودی معتقد در تل آویو شکل گرفته است! این پدیده مصداق تلورانس دینی در اسرائیل است.

ران هولدای شهردار تل آویو تاکید دارد حمایت از همجنس بازان در این شهر نماد دموکراسی و تکثرگرایی و هنر و فرهنگ و روامداری است و نشان می دهد هر اقلیتی می تواند در این شهر زندگی کند. به گفته هولدای ، این نکته مهم نیست که چه مقدار برای حمایت از همجنس بازان در این شهر هزینه می شود بلکه مهم ترویج رویکرد مسئولان اسرائیلی به اقلیتها است.

برای روشن شدن میزان توجه تل آویو به همجنس بازان فقط توجه به این نکته کافی است که در مراسم تجمع سالانه همجنس بازان این شهر، امسال یکصد هزار نفر شرکت داشتند. شماری از افراد دارای چنین گرایشهایی نیز از خارج از اسرائیل در این مراسم شرکت داشتند. شهردار تل آویو برای تبلیغ این مسئله بعد از شهر تل آویو ، همجنس بازان سرشناس اسرائیل را به سراسر جهان می فرستد تا برای تل آویو و حمایت آن از همجنس بازان تبلیغ شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
0
0
اینم خبر بود که کار کردین؟ حمایت از همجنس بازی شد تلرانس دینی؟ واقعا اگر از روی نادانی است خدا عقلی بدهد اگر از روی تعمد است که هدایت فرماید.
نظر شما: