ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۸۵۳
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶

تذکر هیئت نظارت به روزنامه قانون

رئیس شورای سیاست‌گذاری روزنامه قانون از تذکر هیئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه قانون خبر داد و گفت: تاکنون موردی به این روزنامه ابلاغ نشده است.
به گزارش تدبیر24، علیرضا نیکویی در گفت‌وگو با فارس از تذکر هیئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه قانون خبر داد و اظهار داشت: طی روزهای گذشته هیئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه قانون تذکر داد.

رئیس شورای سیاستگذاری روزنامه قانون درباره اینکه آیا این تذکر به طور شفاهی بوده است، یادآور شد: تذکرها معمولا به صورت کتبی صورت می‌گیرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: تذکر هیئت نظارت بر مطبوعات با ابلاغ موردی همراه نبوده است.

به گزارش فارس،روزنامه قانون یکشنبه مورخ یکم دی‌ماه در آستانه اربعین حسینی در مصاحبه با شخصی که مدعی حقوقدانی بود، آورده است: در قانون آیین دادرسی مدنی به وضوح با تبعیض آشکار جنسیتی در باب شهادت زنان در مراجع قضایی مواجه می‌شویم.

سوده حامده توسلی در گفتگو با این روزنامه با متهم کردن قوانین اسلامی به تبعیض می‌گوید: با دقت در ماده 199 قانون مجازات اسلامی جدید تبعیض آشکار جنسیتی میان مردان و زنان در بحث ارزش شهادت و گواهی آنان مجدداً آشکار و هویدا می‌شود.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه صریحاً خواستار ابطال احکام نورانی قرآن می‌شود و اظهار می‌دارد: بحث نصف بودن ارزش شهادت زنان نسبت به شهادت مردان که در صدر اسلام مطرح بود به گفته بسیاری از علمای نواندیش جزو احکام ارشادی است و می‌توان با مقتضای زمان و مکان آن را دستخوش تغییر و تحول کرد.  به عبارتی در شرایط اجتماعی امروز ایران که به حکم هر عقل سلیمی بسیار متفاوت از شرایط صدر اسلام است منطقی به نظر نمی‌رسد که شهادت یک بانوی دندانپزشک، جراح یا وکیل در مراجع قضایی، از شهادت یک کارگر ساده ساختمانی که مذکر است کم اهمیت‌تر تلقی‌شود.

چندی پیش نیز سیدعلاءالدین ظهوریان دبیر هیئت نظارت بر مطبوعات از بررسی وضعیت روزنامه قانون در هیئت نظارت بر مطبوعات خبر داده بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: