ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۳۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷

بازیگر زن مشهور سینما درگذشت

«جوآنیتا مور» بازیگر سیاهپوست نامزد اسکار در ۹۹ سالگی در گذشت.
تدبیر24: «جوآنیتا مور» بازیگر سیاهپوست آمریکایی که یکبار در سال 1959 نامزد دریافت اسکار شد، چهارشنبه شب در خانه‌اش، در لس‌آنجلس در گذشت.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، مور در لس‌آنجلس متولد شد و کار بازیگری را با حضور در عرصه تئاتر در اوایل دهه 50 میلادی آغار کرد. اولین حضور سینمایی مور بازی در نقش یک خدمتکار سیاه پوست در فیلم «پینکی» ساخته کارگردان مشهور عالم سینما، «الیا کازان» در سال 1949 است.   مور سپس در سال 1959 برای بازی در نقش دوست سیاه‌پوست لانا ترنر در فیلم «تقلید زندگی» نامزد اسکار شد و توانست یکی از پنج بازیگر سیاه‌پوستی لقب بگیرد که در تاریخ اسکار نامزد دریافت این جایزه شده است.

تقلید زندگی که گیشه موفقی داشت، بر مبنای رمان نوشته «فانی هرست» به کارگردانی «داگلاس سیرک» ساخته شد و در آن زندگی یک بازیگر سفیدپوست با بازی لانا ترنر که آرزو دارد به یک ستاره تبدیل شود و دوستی او با زنی سیاه‌پوست با بازی مور روایت می‌شود.

از دیگر فیلم‌های مور می‌توان به «راهبه آوازخوان»، «بچه» و همچنین مجموعه تلویزیونی «ساعت آلفرد هیچکاک» اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: