ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۳۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۹

پسته کیلویی ۱۰ هزار تومان ارزان شد

رییس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل وضعیت فعلی خشکبار و آجیل را مناسب دانست و گفت: قیمت‌ها به دلیل گرمای تابستان افت کرده است.
مصطفی احمدی اظهار کرد: بازار آجیل و خشکبار کاملا مناسب بوده و آجیل به صورت فراوان عرضه می شود و قیمت ها نیز مناسب و منطقی است.

وی تصریح کرد: قیمت پسته حدود کیلویی ۱۰ هزار تومان افت داشته است که به طور مثال می توان پسته درجه یک را به صورت عمده فروشی کیلویی ۴۳ هزار تومان خریداری کرد و پسته کیلویی ۳۵ هزار تومانی در حال حاضر کیلویی ۲۵ هزار تومان به صورت عمده فروشی عرضه می شود.

احمدی بیان کرد: نرخ سود خرده فروشی ۲۰ درصد است که ۱۰ درصد سود فروش و ۱۰ درصد هزینه ی فراوری پسته و آجیل به شمار می آید که در حال حاضر ۱۰ درصد فرآوری به منظور جذب مشتری محاسبه نمی شود.

رییس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل درباره ی واردات آجیل گفت: مانند گذشته بادام هندی، بادام زمینی، بادام درختی، مغز گردو و کدوی مرمری وارد می شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تولید این محصولات در کشور انجام می شود بیان کرد: این محصولات نیز در کشور تولید می شود اما حجم تولید جوابگوی نیاز داخلی نیست.

احمدی تصریح کرد: محصولات وارداتی که در کشور تولید می شوند قیمت بیشتری نسبت به محصولات وارداتی دارند و این به دلیل کیفیت بسیار بالای این محصولات است.

رییس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل بیان کرد: ۲۰ تا ۳۰ درصد حجم صادرات نسبت به مدت مشابه به دلیل عدم ثبات قیمت ارز کاهش یافته است.

وی با ابراز نگرانی از این موضوع خاطر نشان کرد: بزرگ ترین رقیب ایران در صادرات پسته یعنی آمریکا به شدت جایگاه ایران را تهدید می کند.

احمدی تصریح کرد: در سال گذشته ۴۰ تا ۵۰ درصد تولید آمریکا به مصرف داخلی رسیده است که این میزان در ایران ۲۰ درصد بوده است و اگر حجم تولید ایران افزایش نیابد مقام اولی صادرات پسته را به این کشور واگذار خواهیم کرد.

به گزارش اقتصاد ایران آنلاین،رییس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل در پایان گفت: سال گذشته حجم تولید پسته ایران ۱۶۰ هزار تن بوده که ۱۲۰ هزار تن آن به بازار های هدف صادر شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: