ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۳۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۲

مرگ تلخ خانواده تهیدست در مشهد

سرپرست ایستگاه‌های 21 و 29 سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از مرگ اعضای یک خانواده تهیدست به علت گازگرفتگی خبر داد.
به گزارش تدبیر24، ایوب خجسته در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: به دنبال اعلام یک مورد حادثه گاز گرفتگی در ساعت 20 شنبه شب به آدرس بلوار خواجه ربیع خیابان 22 بهمن، ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ایستگاه 29 را به محل حادثه اعزام کرد.

وی افزود: پس از حضور آتش‌نشانان در محل، مشاهده شد که در یک واحد مسکونی حدود 25 متری، سه عضو یک خانواده دچار گاز گرفتگی شده‌اند که به تایید عوامل اورژانس، جان خود را از دست داده‌اند.

سرپرست ایستگاه‌های 21 و 29 سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد درباره چرایی وقوع این حادثه اظهار کرد: با توجه به اینکه رختخواب ساکنان این ساختمان پهن شده بود، به نظر می‌رسد مدت زمان طولانی از مرگ آنان گذشته باشد، اما علت وقوع این حادثه، استفاده از آبگرمکن دیواری بدون دودکش در داخل واحد و همچنین قرار دادن چراغ خوراک‌پزی به منظور گرم کردن فضا بود.

خجسته با بیان اینکه مادر این خانواده که زنی 65 ساله بود، در حمام جان خود را از دست داد، گفت: دو پسر بین 25 تا 30 ساله این زن نیز در رختخواب دچار گازگرفتگی شده بودند.

وی با اشاره به بسته بودن تمامی منافذ ورود و خروج هوا در این واحد، اظهار کرد: چنین اقداماتی قطعا حادثه‌ای مرگبار را به دنبال خواهد داشت.

به گفته سرپرست ایستگاه‌های 21 و 29 سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، این خانواده از طریق جمع‌آوری ضایعات، امرار معاش کرده و شرایط مالی مناسبی نداشته‌اند.

خجسته اضافه کرد: عوامل آتش‌نشانی پس از تحویل اجساد به پزشکی قانونی، در حوالی ساعت 10 به عملیات خود خاتمه دادند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: