ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۳۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱

همکاری‌های امنیتی آمریکا و روسیه

وزیر سابق امنیت کشور آمریکا گفت: واشنگتن و روسیه برای تامین امنیت بازی‌های المپیک زمستانی سوچی با یکدیگر همکاری می‌کنند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، بازی‌های المپیک زمستانی سوچی از شش فوریه سال جاری میلادی (17 بهمن) در سواحل دریای سیاه آغاز می‌شوند.

جانت ناپولیتانو، وزیر سابق امنیت کشور آمریکا به شبکه خبری ان بی سی گفت: همیشه برقراری امنیت در این بازی‌ها مساله مورد مطرح است. می‌دانم که وزارت امور خارجه آمریکا از بخش‌های امنیتی خود و اداره آگاهی فدرال (اف بی آی) نیروهای امنیتی را به روسیه اعزام خواهد کرد و فکر می‌کنم که می‌توانیم به آنها در این زمینه اطمینان کنیم. ما به دنبال همکاری با کمیته بین‌المللی المپیک، کشور میزبان و دیگر کشورهایی هستیم که به مظنور تامین امنیت بازی‌های المپیک سوچی به آنجا می‌آیند.

در همین حال، ناپولیتانو همچنین اعطای عفو به ادوارد اسنودن، مقاطعه‌کار سابق و افشاگر آژانس امنیت آمریکا را که در حال حاضر در روسیه مستقر است، رد کرد.

وی گفت: اسنودن به امنیت کشور خدشه وارد کرده و اقدامات آن نقض قانون است. فکر می‌کنم اسنودن مرتکب جنایت شده و تاثیرات آن را هم در حال حاضر و هم در آینده می‌بینیم.

ناپولیتانو رهبر هیات دولت آمریکا در مراسم افتتاح بازی‌های المپیک زمستانی و رئیس دانشگاه کالیفرنیا است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: