ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵
رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران:

چه چیزی شیر مادر را زیاد می کند؟

استفاده از قهوه، گل‌کلم، پیاز و سیر در رژیم غذایی مادر باعث تغییر طعم شیر شده که بعد از 24 تا 48 ساعت خود به خود طعم اصلی شیر بازمی‌گردد.
غلامرضا خاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: گاهی اوقات تغییر طعم در شیر مادر به واسطه استفاده از بعضی از مواد غذایی رخ می‌دهد به این صورت که اگر مادر شیرده در برنامه غذایی خود از سیر، پیاز، گل‌کلم و قهوه استفاده کند موقتاً طعم شیر وی تغییر پیدا می‌کند.
رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران گفت: بعضی اوقات نیز شاهدیم که مادران شیرده در ایام عادت ماهانه نیز طعم شیرشان تغییر پیدا می‌کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: این تغییر طعم‌ شیر مادر بدان معنا نیست که شیرخوار از خوردن شیر مادر صرفنظر می‌کند بلکه نوزاد با شیری مواجه می‌شود که با شیر قبلی متفاوت است که در ادامه آن شیر را می‌پذیرد و خود را عادت به طعم جدید می‌دهد.
رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران گفت: مادران بدانند که طعم شیر بعد از 24 تا 48 ساعت خود به خود بهبود می‌یابد و شیر طعم قبلی‌اش را باز می‌یابد.
خاتمی در پاسخ به پرسش فارس، مبنی بر اینکه چه موادی باعث افزایش ترشح شیر مادر می‌شود گفت: مادر شیرخوار باید در تغذیه خود از لبنیات، گوشت، میوه، سبزی و پروتئین و سایر مواد مغذی استفاده کند تا شیر وی تمام مواد لازم برای رشد نوزاد را داشته باشد.
وی استفاده از افشره یا امثال آن در افزایش ترشح شیر مادر را بی‌تأثیر دانست و افزود: استفاده از افشره یا امثالهم ضرری ندارد اما منفعتی نیز برای مادر به دنبال ندارد چرا که استفاده از آن فقط یک تأثیر روانی بر مادر شیرده دارد و این تصور را برای وی قائل می‌شود که مقدار شیرش زیادتر شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: