ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۳۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴
فاطمه راکعی در گفتگو با پویش :

برخوردهای مجلس فاقد منطق است

به نظر می‌آید برخی نمایندگان محترم به جای آنکه وقت خود را صرف مباحث تخصصی و کلان کنند، سعی در به چالش کشیدن وزرای دولت دارند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از پویش ، فاطمه راکعی در خصوص جبهه‌ای که نمایندگان مجلس در برابر وزیران روحانی گرفته‌اند به خبرنگار پویش گفت: به نظر می‌آید برخی نمایندگان محترم به جای آنکه وقت خود را صرف مباحث تخصصی و کلان کنند، سعی در به چالش کشیدن وزرای دولت دارند.

وی با اشاره به این موضوع که تحقیق و دقت درمورد رای دادن به وزرا حق نمایندگان و مجلس است بیان کرد: به هر حال وزرای فعلی، رای مثبت از مجلس گرفتند. مردم انتظار دارند با توجه به مشکلاتی که پیش روی دولت است، دیگر قوا حداقل با وزیرانی که از فیلتر خودشان گذشته‌اند همکاری کنند تا اقدامات زیر بنایی و مدنظر وزرا به سرانجام برسد.

نماینده سابق مجلس افزود: اینکه به هر بهانه‌ای هر چند وقت یک بار وزیران دولت به مجلس فراخوانده شوند که چرا فلان فرد در فلان پست قرار داده شده صحیح نیست. به طور خاص در مورد وزیر علوم که ایرادهایی مبنی بر تعیین رئیس دانشگاه‌ها به ایشان گرفته می‌شود. چنین رفتار‌ها و برخورد‌های سلیقه‌ای و سیاسی برازندهٔ مجلس نیست.

این برخورد‌ها حتی اگر غیر دوستانه، سلیقه‌ای و سیاسی هم باشد باید با منطق اجرا شود! منطق یعنی یک مهلتی برای کار در دولت داده شود، بعد شروع به انتقاد کنند و کابینه را به مجلس احضار کنند.

راکعی در پایان ضمن تاکید بر اینکه پست و جایگاه افراد مادام العمر نیست، اظهار داشت: به هر حال این حق مسلم وزیراست که مدیران و معاونان را با استقلال و منطق خود برگزیند و این طور نیست که اگر کسی بخواهد به ساختار قبل دست بزند مورد بازخواست قرار گیرد. اصولا وقتی وزیر عوض می‌شود معاونین و مسئولین مرتبط هم تغییر می‌کنند. امیدواریم خود نمایندگان این گونه رفتار‌ها را اصلاح کنند.

ضمن آنکه اگر وزیری فردی را در پستی قرار می‌دهد به طور حتم این افراد از نظر مدیریتی و تجربه مناسب دیده شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: