ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۳۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۲

فیس‌بوک عقب‌نشینی کرد

شکایت کاربران از فیس‌بوک به دلیل انتشار پست‌های تبلیغاتی منجر به شکایت کاربران و پرداخت غرامت ۲۰ میلیون دلاری شد و فیس‌بوک به این نتیجه رسید که ضرر این شیوه تبلیغاتی بیش از نفع آن است و در نهایت آن را متوقف کرد.
به گزارش تدبیر24، کاربرانی که از مشاهده پست های تبلیغاتی مورد حمایت فیس بوک در این سایت خسته شده بودند از این پس می توانند نفس راحتی بکشند. از این پس دیگر چنین پست ها و محتوایی برای کاربران ارسال نمی شود و قرار است این رویه از نهم آوریل به طور کامل متوقف شود.

فیس بوک از سال ۲۰۱۱ با هدف افزایش درآمد خود ارسال تبلیغات در قالب پست های مورد حمایت را آغاز کرد. تلاش های فیس بوک برای هر چه بیشتر در معرض دید قرار دادن این پست ها اعتراض شدید بسیاری از کاربران را موجب شد.

محتوای یاد شده در لابلای فعالیت دوستان هر کاربر و یا در قالب صفحات لایک زده شده توسط آنها به نمایش درمی آمدند و تصور می شد این ایده بیشتر از آگهی های مستقیم مورد استقبال قرار خواهد گرفت. اما برخی افراد و گروه ها که از این بمباران تبلیغاتی ناراضی بودند از فیس بوک شکایت کردند.

تنها در نتیجه یکی از این شکایت ها فیس بوک مجبور به پرداخت ۲۰ میلیون دلار غرامت شد. این شکایت توسط ۱۵۰ میلیون کاربر فیس بوک مطرح شد و هر یک از آنها ۱۵ دلار غرامت گرفتند. در مجموع فیس بوک به این نتیجه رسید که ضرر این شیوه تبلیغاتی بیش از نفع آن است و در نهایت آن را متوقف کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: