اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۱۳۹۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵

روحانی سه‌شنبه به خوزستان می‌رود

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی از سفر روز سه‌شنبه رئیس‌جمهور و هیأت دولت به استان خوزستان خبر داد.
تدبیر24: سید شریف حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به این که استان خوزستان میزبان اولین سفر استانی رییس جمهور خواهد بود، گفت: رییس جمهور به همراه اعضای هیئت دولت، سه شنبه هفته جاری به این استان سفر خواهند کرد.

وی افزود: از آنجا که این سفر اولین سفر استانی رییس جمهور در دولت یازدهم محسوب می شود، هنوز هیچ چارت مشخصی در این باره تعیین نشده است.

نماینده مردم اهواز ادامه داد: جلساتی بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استانداری در این باره برگزار شده است، اما هنوز تصمیم گیری برای سفر رییس جمهور به شهرستان انجام نشده است.

شریف حسینی تصریح کرد: به احتمال زیاد جلسه هیئت دولت در روز چهارشنبه با حضور وزرا در استان برگزار می‌شود، اما هنوز این مسئله نهایی نشده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: