ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۴۰۹۲
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
هنرمندان از مواضع رييس جمهور در حوزه فرهنگ و هنر ابراز رضايت مي‌كنند

وزيدن نسيم آزادي به عرصه فرهنگ و هنر

عده‌اي به اسم برابري طلبي و صلح دوستي مي‌خواهند مرزهاي حق و باطل را بردارند و اين يك جرياني است كه اصلاً خط قرمز و اصول ندارد!
به گزارش تدبیر24 به نقل از بانی فیلم آنلاین، با گذشت سه روز از ديدار هنرمندان با رييس جمهور بازتاب سخنان حسن روحاني در اين نشست صميمانه همچنان ادامه دارد. رحيم‌پور ازغندي كه از او به عنوان تئورسين فرهنگي اصولگرايان نام برده مي‌شود تنها چند ساعت پس از نشست هنرمندان با رييس جمهور به سخنان روحاني واكنش نشان داد. او كه در جشنواره عمار حضور داشت به نقد بخشي از حرف‌هاي روحاني پرداخت كه در آن عنوان شده بود «هنرمند ارزشي و غيرارزشي نداريم» رحيم‌پور ازغندي در واكنش به اين صحبت‌ها گفت: «عده‌اي به اسم برابري طلبي و صلح دوستي مي‌خواهند مرزهاي حق و باطل را بردارند و اين يك جرياني است كه اصلاً خط قرمز و اصول ندارد! يعني سينمايي كه مروج شرك و خرافه است با سينمايي كه مروج توحيد و عبادت، مساوي است؟ بعضي‌ها اصلاً به اين چيزها فكر نمي‌كنند، به دنبال چيزي هستند كه برايشان كف بزنند. اينها دغدغه حقيقت ندارند، دغدغه رياست دارند. اما انبيا دغدغه حق و باطل داشتند.» اما قسمتي از صحبت‌هاي رحيم‌پور ازغندي مستقيماً جمله رييس جمهور را هدف قرار مي‌داد. جايي كه اين استاد دانشگاه اعلام كرد: «يكي كردن هنرمند ارزشي و غيرارزشي كاسبي است. طبق فرهنگ قرآن، هنرمندان دو دسته‌اند، يك دسته اهل اغوا و يك دسته دنبال ترويج حق و عدل و دفاع از مظلوم. البته اگر گفتيم آدم‌ها را خط كشي نكنيم و آدم‌ها را دفع نكنيم مسئله ديگري است.»

اما سوي ديگر ماجرا اهالي هنر ايستاده‌اند كه تجربه هشت سال دولت‌هاي نهم و دهم را در پشت سر خود دارند و مدافع سياست‌هاي دولت يازدهم هستند. اين دفاع و همدلي را مي‌شد در حضور پرتعداد هنرمندان شاخص شاخه‌هاي مختلف در ديدار با رييس جمهمور نيز مشاهده كرد. از مسعود كيميايي و بهمن فرمان‌آرا گرفته تا پري صابري و محمود دولت‌آبادي كه پيش از اين نمي‌شد حضور آنها را در مراسمي رسمي با حضور رييس دولت متصور شد. در روزهايي كه مجلس به وزير ارشاد كارت زرد داده به نظر مي‌رسد برخلاف اقليت حاضر در پارلمان، اكثريت هنرمندان مدافع سياست‌هاي دولت تدبير و اميد در عرصه فرهنگ هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: