تدبیر24 : در حالی که امروز چهارمین سالگرد شهید برجسته عرصه علمی کشورمان شهید مسعود علیمحمدی بود بسیاری از رسانه های کشور ترجیح دادند این موضوع را به فراموشی سپرده و به راحتی از کنار آن بگذرند در حالی که این استاد فیزیک دانشگاه تهران که از برجسته ترین اساتید ذرات بنیادی در کشور به شمار می رفت نقش مهمی در پیشرفت های علمی کشور داشت و به عنوان نماینده ایران در پروژه سزامی به شمار می رفت .
به گزارش خبرنگار ما در سالیان اخیر با وجود شهادت 4 شهید در عرصه علمی کشور که هر یک به نوعی با فعالیت های برجسته تحقیقاتی ، علمی و اجرایی به خصوص موضوعات مرتبط با انرژی هسته ای مرتبط بودند برخی رسانه های مدعی ارزشمداری و مسئولان آنها در تلاشی همسو و جهت دار سعی دارند به مدد تبلیغات همه جانبه به برجسته سازی یکی از این شهدا بپردازند و 3 شهید دیگر را به فراموشی بسپارند.
در شرایطی که در ماه های اخیر و به بهانه مختلف پروپاگاندای رسانه های این جریان خاص بر روی چهره کردن این شهید و خانواده وی قرار گرفته است امروز سالگرد شهادت یکی از برجسته ترین اساتید علمی کشور در سکوت کامل خبری گذشت . برگزاری سالروز تولد و شهادت، چاپ کتاب های مختلف خاطرات ، نامگذاری اماکن مختلف، مصاحبه های گوناگون به هر بهانه ای در موضوعات مختلف سیاسی – امنیتی با خانواده وی ، برگزاری انواع جشنواره ها به نام او و ده ها مورد دیگر تنها بخش کوچکی از توجه ویژه به این شهید عرصه علمی است . البته هیچ کس با میزان توجه به شهدا و خانواده های آنان مشکلی ندارد اما سوال اصلی اینجاست که در مقابل این حجم عظیم تبلیغات برای یک شهید خاص چرا باید نسبت به دیگر شهدای عرصه علمی که به مراتب نقش پر رنگ تری از وی در ارتقا دانش کشور داشته اند بی توجهی شود و در سالگرد شهادتشان حتی یک مراسم سالگرد برایشان برگزار نشود .باید توجه داشت که نباید بازی های سیاسی و جریانی را وارد حریم شهدا کرد و به دلیل اعمال سلیقه ها بین شهدا تبعیض قائل شد .
شهید مسعود علیمحمدی استاد تمام فیزیک دانشگاه تهران بود که در 22 دی ماه 88 در سن 50 سالگی مقابل درب منزلش ترور شد . وی که متخصص ذرات بنیادی بود در سال 86 به عنوان برگزیده جشنواره جوان خوارزمی هم جایزه دریافت کرده بود . مقام معظم رهبری در پیام تسلیتی که به مناسبت درگذشت وی صادر کردند از لفظ استاد دانشمند برای او استفاده و شهادت وی را به خانواده و شاگردانش تسلیت گفتند . علیمحمدی به عنوان یک عضو هیئت علمی دانشگاه که سال ها از عمرش را صرف پیشرفت کشور در حوزه ذرات بنیادی، فیزیک و موضوعات مرتبط کرده بود در بسیاری از کنفرانس های برجسته بین المللی به نمایندگی ایران حضور و مقالات متعدد علمی را منتشر ساخته بود . وی در روزهایی که کشور در تب و تاب حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری به سر می برد ترور شد اما خدماتش به کشور هیچ گاه از ذهن ها پاک نشد .
نکته حائز اهمیت در این میان است که مدعیان ارزشمداری تنها به بهانه اینکه شهید علیمحمدی سلیقه سیاسی همسو با آنان نداشته و در انتخابات دهم ریاست جمهوری به نامزد مورد حمایت اصلاح طلبان گرایش و با تعدادی از نمایندگان سابق اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی دوست بوده است وی را در بایکوت سنگین خبری فرو برده اند، غافل از اینکه شهدا متعلق به همه مردم ایران هستند و سلیقه سیاسی آنها قبل از شهادت نباید باعث سودجویی عده ای خاص شود . با نگاهی کوتاه به آرشیو و بخش جستجوی بسیاری از خبرگزاری ها و سایت های خبری به راحتی می توان دریافت که در چهارمین سالگرد شهادت شهید علیمحمدی تنها چند رسانه محدود مانند خبرگزاری فارس،شبکه ایران، همشهری آنلاین به یادآوری این حادثه پرداخته اند و بقیه ترجیح داده اند به راحتی از کنار این موضوع مهم عبور کنند . از سوی دیگر برخی از این رسانه های معلوم الحال مانند رجانیوز و . . . به دلیل حضور همسر شهید علیمحمدی در کنفرانس خبری دکتر روحانی و حمایت وی از توافقات هسته ای ژنو ترجیح داده اند در مقابل سالگرد این شهید رفیع تنها سیاست سکوت را دنبال کنند در حالی که تنها یک روز قبل به بهانه سالروز شهادت یکی دیگر از شهدای همین عرصه که وی نیز به تازگی شهید شده است هیاهوها و بزرگداشت های متعدد برگزار کرده بودند .
موضوعی که به خوبی روشن است این است که ما باید در مقابل شهدایی که افتخار کشور هستند به صورت یکسان برخورد کنیم و هیچ گاه ارزش ها را به پای منافع گروهی فدا نکنیم . حال سوال اینجاست که رسانه های مختلف چه پاسخی در خصوص این سکوت هدفمند دارند و مسئولان نیز چه پاسخی برای کم کاری در قبال این شهید برجسته دارند . آیا به راستی یک شهید باید به دلیل تفکرات اصلاح طلبانه مهجور واقع شود ؟
در سالگرد شهادت این استاد برجسته ضمن قرائت فاتحه برای روح والایش به افتخار همه افتخارآفرینی هایش برای کشور ایستاده کف می زنیم .