ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۴۲۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
عبدا... کعبی نماینده اسبق خوزستان در مجلس شورای اسلامی

الگوی جدید سفرهای استانی؛ چشم ها به سوی خوزستان

این دولت شأن مردم را بالاتر از دویدن دنبال خودروی رئیس‌جمهور و گرفتن کمک هزینه‌های نقدی می‌داند و این امیدواری وجود دارد که با کمک همه نیروهای استان و با اتکا به این نگاه مثبت، گام‌های بزرگی در جهت . . .

تدبیر24 : سفر آقای روحانی به استان خوزستان در هفته جاری سفری است که با سفرهای استانی پیشین تفاوتی چشمگیر خواهد داشت. مهم‌ترین تفاوت این سفر هم تفاوت نگاه مردم نسبت به این دولت و دولت گذشته است. طبیعی است توقعی که مردم از این دولت دارند، با توقعی که از دولت‌های پیش از این داشته‌اند تفاوت‌های اساسی دارد. عملکرد دولت روحانی نشان داده که در رفتار و گفتار با برنامه عمل می‌کند و وزیران دولت نیز همچون رئیس‌جمهور محترم افرادی خبره، باتجربه و کارشناس هستند و بنا نیست این سفر بدل به یک سفر احساسی شود.

 متاسفانه در سفرهای استانی قبل بنا بر این بود که عده‌ای دنبال خودروی رئیس‌جمهور بدوند و نامه‌های مردم از شهرها و روستاها جمع شود و بدون بررسی در اختیار بهزیستی و کمیته امداد قرار گیرد تا کمک‌های نقدی در اختیار نویسندگان این نامه‌ها قرار گیرد. در سفرهای استانی سابق هر چند در ظاهر رئیس‌جمهوری به تمامی شهرهای استان سفر می‌کرد اما ثمره این سفرها، نشستن و برخاستن هلی‌کوپتر و سخنرانی‌های 10-20 دقیقه‌ای بود بدون آنکه مردم اجازه ابراز نظرات و بیان مشکلات منطقه خود را داشته باشند. سفرهایی که نفعی را که مدنظر برگزارکنندگان آن بود برای مردم منطقه نداشت و آنها بعضا شاهد اتفاقی خاص بعد از آن سفرها نبودند. در برخی از این سفرها حدود 150 سخنرانی و مصاحبه انجام می‌شد که همگی مملو از شعار و برخی دور از دسترس بود و به مردم وعده‌هایی داده می‌شد که عموما عملیاتی نمی‌شد.

 اما ظاهرا در سفر رئیس‌جمهور فعلی قرار است برنامه جدیدی در دستور قرار گیرد و در کنار برنامه‌های سخنرانی در شهرهای بزرگ استان، قرار است جلساتی با نخبگان و فعالان اقتصادی منطقه برگزار شود. اما اولین سفر رئیس‌جمهور به خوزستان دلایل متعددی دارد و به نظر می‌رسد دکتر روحانی قصد دارد در اولین گام از سفرهای استانی، الگوی جدیدی را برای سفرهای استانی تعریف کند چون اولین استان انتخاب شده از مشکلات زیادی رنج می‌برد. در حال حاضر جدا از مشکلاتی مانند بیکاری و تورم که در تمام کشور وجود دارد، مشکل آب مهم‌ترین مشکل مردم خوزستان به شمار می‌آید. آقای دکتر روحانی در زمان تبلیغات ریاست‌جمهوری بر حل مساله آب خرمشهر و آبادان تاکید ویژه‌ای داشتند و شاید این سفر مقدمه‌ای بر پایان مشکلات تمامی‌ناپذیر تامین آب این مناطق باشد. در زمینه‌های دیگری مثل نفت و گاز نیز نیاز به چاره‌اندیشی وجود دارد و از هیات دولت انتظار می‌رود برای سرمایه‌گذاری در این منطقه به دنبال راه‌حل‌های بهتر باشند. در عین حال مسائلی نظیر سفر کاروان‌های راهیان نور و... وجود دارد که مسائلی ملی هستند و نیاز به توجه ویژه دولت دارند.

 به نظر می‌رسد این دولت شأن مردم را بالاتر از دویدن دنبال خودروی رئیس‌جمهور و گرفتن کمک هزینه‌های نقدی می‌داند و این امیدواری وجود دارد که با کمک همه نیروهای استان و با اتکا به این نگاه مثبت، گام‌های بزرگی در جهت توسعه خوزستان برداشته شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
0
0
سفرهای استانی خریدن رای برای رای گیریهای بعدی بود که البته مردم هوشیارانه عمل کردند دنبال ماشین طرف دویدند و ایشان را به اشتباه انداختند پولهای ناچیز را گرفتند و به آن کسانیکه دلشان خواست رای دادند .
نظر شما: