ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰

«حاج‌نجیم» در جشنواره‌ی فیلم فجر

فیلم «حاج‌نجیم» در بخش رقابتی سینمای سعادت سی‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر حاضر می‌شود.
تدبیر24: «حاج‌نجیم» داستان دختری به نام «نادیا» را روایت می‌کند که در کشور فرانسه متولد شده است اما برای بازشناسی سرزمین مادری‌اش به عراق سفر می‌کند.

کارگردان این فیلم، عامر الوان، به کمک فیلم‌نامه‌ای که توسط سلام حربا نوشته شده، شخصیت داستان را به جایی هدایت می‌کند که با سرگذشت جدش حاج نَجیم آشنا می‌شود؛ کسی که قهرمان انقلاب ۱۹۱۸ نجف علیه اشغالگران انگلیسی بوده است.

عامر اَلوان در ۱۹۵۷ در بابل به دنیا آمد. پس از گرفتن دیپلم از مدرسه ملی نمایش و هنر، تحصیلاتش را در دانشکده رادیو و تلویزیون بغداد ادامه داد و در همان زمان کار در تلویزیون بغداد را شروع کرد. در ۱۹۸۰ عراق را ترک کرد تا در فرانسه فلسفه هنر بخواند. در ۲۰۰۳ فیلم‌نامه فیلم بلند تلویزیونی «زمان، مرد نیزار» را نوشت و کارگردانی کرد که در ۸۰ دقیقه‌ به صورت ۳۵ میلی‌متری توسط شبکه آرته فرانسه تهیه شد. کار بعدی الوان، مستند ۵۲ دقیقه‌ای «عراق بین داستان و واقعیت» بود که در ۲۰۰۵ ساخت.

اَلوان در فیلم بلند «خواننده» (۲۰۰۹) به کارگردانی قاسم حوال به عنوان مدیر تولید و بازیگر هم‌کاری کرد. سپس مستند «خداحافظ بابل» (۲۰۱۰) را به عنوان محصول مشترک اسپانیا و عراق در ۸۵ دقیقه به صورت اچ دی نوشت و کارگردانی کرد. همان سال نیز در فیلم «دختری در قطار» به کارگردانی آندره تشینه بازی کرد.

اقتباس سینمایی از سریال تلویزیونی «سقوط امپراطوری عثمانی» در قالب اچ‌دی، فیلم بعدی اوست که به وسیله شرکت محصولات رسانه‌ای اقتصادی قطر در ۲۰۱۱ تهیه شد.

«حاج‌نجیم» آخرین ساخته‌ی این فیلم‌ساز عراقی است که در بخش سینمای سعادت سی‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با دیگر فیلم‌های این بخش به رقابت خواهد پرداخت.

کارگردان: عامر اَلوان؛ فیلم‌نامه‌نویس: سلام حربا؛ مدیر فیلم‌برداری: توماس سیچاوا؛ تدوین‌گران: توماس سیچاوا، سامر حکمت؛ صدا: محمد علی احمد؛ موسیقی: احمد الشواک؛ بازیگران: سامی خَفتان، آیدا شلپفِر، حنا محمد، کالین دیوید ریس؛ تهیه‌کننده: کَهتان خلیل ابراهیم؛ شرکت تهیه‌کننده: وزارت فرهنگ عراق دپارتمان سینما.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: