آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۴۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹

رای پرونده «فاطمه هاشمی» صادر شد

وکیل‌مدافع فاطمه هاشمی از صدور رای پرونده موکلش خبر داد.
تدبیر24: محمود علیزاده‌طباطبایی با اشاره به گذشت یک هفته از زمان برگزاری دادگاه فاطمه هاشمی در شعبه اول دادگاه انقلاب، گفت: صبح امروز برای پیگیری پرونده به دادگاه انقلاب مراجعه کردم.

وی ادامه داد: شعبه رسیدگی‌کننده به پرونده موکلم گفت که رای در مورد پرونده فاطمه هاشمی صادر شده و در حال حاضر در مرحله تایپ قرار دارد به همین دلیل از محتوای آن بی‌اطلاع هستم.

فاطمه هاشمی ششم شهریورماه سال جاری به اتهام انتساب مطالب خلاف واقع به روسای قوای قضاییه و مقننه به شعبه 12 بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه احضار و حدود یک ماه بعد برای او قرار مجرمیت صادر و پرونده وی به شعبه اول دادگاه انقلاب ارسال و در نهایت دادگاه فاطمه هاشمی روز چهارشنبه - 18 دی ماه- در شعبه اول دادگاه انقلاب از ساعت 10:30 آغاز شد و تا ساعت 12 به طول انجامید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: