تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۴۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳
فاضل موسوی نماینده ادوار مجلس

سفرهای استانی بدون اشتباهات گذشته

اگر دولت با نگاهي آسيب‌شناسانه سفرهاي استاني را شروع كرده باشد مسلما شاهد نتايج مثبتي خواهيم بود. سفرهاي استاني دولت گذشته دستاوردي جز هزينه‌آوري و سلب اعتماد مردم . . .
تدبیر24 : خوزستانی‌ها بر گردن كشور و همه ايرانيان حق فراواني دارند و تعجب‌آور نبود كه رئيس‌جمهور سفرهاي خود را از اين استان آغاز كند. با توجه به شرايط كنوني كشور ضرورتي براي سفرهاي استاني حس نمي‌شود اما اگر در اين سفر اهداف ارزشمند ترسيم شده باشد و روش‌هاي ناصوابي كه در دولت‌های نهم و دهم درباره سفرهاي استاني پيش گرفته مي‌شد، كنار گذاشته شود، مي‌تواند بسيار سودمند باشد. در سفرهاي گذشته شاهد بوديم توقعاتي براي مردم شكل مي‌گرفت كه منطقي نبود. موضوعي كه در سفرهاي استاني گذشته مورد توجه قرار نمي‌گرفت اهميت به كرامت و ارزش انساني بود. در روايت‌ها و همچنين رفتار رهبران ديني ما اين موضوع كاملا روشن شده كه رفتار و استقبال از يك مقام مسئول نبايد موجب اذيت شدن مردم شود. بايد دقت شود كه از احساسات مردم سوءاستفاده نشود.

 در اين سفرها رئيس‌جمهور و دولت بايد دقت داشته باشند كه با نگاهي كارشناسانه سفرها را بررسي كنند و تصميماتي كه اتخاذ مي‌كنند ضربه زننده به كشور نباشد. رويه‌اي كه در گذشته پيش گرفته مي‌شد، به اين صورت بود كه در مکانی كه مقام مسئول براي سفر خود انتخاب می‌کرد به مدت يك هفته ادارات و ارگان‌هاي دولتي با تعطيلي و برهم خوردن نظم جاري مواجه مي‌شدند. از تيم روحاني اين انتظار و توقع وجود دارد كه كاستي‌ها و نقطه ضعف‌هايي كه در سفرهاي گذشته وجود داشته در اين دولت تكرار نشود. سفرهاي استاني در دولت‌هاي ما با نقدهاي جهاني روبرو بوده و تاكنون باعث شده كه بسياري از منابع كشور هدر برود و هيچگونه دستاوردي براي كشور نداشته باشد. استان خوزستان در جنگ تحميلي آسيب‌هاي فراواني را ديده و مردم توقع دارند كه با سفر رئيس‌جمهور از مشكلات اين منطقه كاسته شود. اين استان اكنون با مشكلات فراواني از جمله اقتصادي، بازسازي مناطق آسيب‌ديده و محيط‌زيستي روبروست. در اين سفر بايد به مشكل محيط‌زيست اين استان توجه ويژه‌اي شود و پس از سفر براي مردم دستاوردهاي منطقي و مناسبي حاصل شود. سفرهاي استاني دولت گذشته منجر به يكسري ناصوابي‌هايي شد كه تا سال‌هاي بسياري دولت، كشور و مردم بايد هزينه‌هاي آن را پرداخت كنند.

 سفر رئيس‌جمهور به استان خوزستان را بايد به فال نيك گرفت و با نگرشي نو اين سفرها بررسي كرد. نبايد در اين سفرها زندگي روزانه مردم مختل شود. اگر دولت با نگاهي آسيب‌شناسانه سفرهاي استاني را شروع كرده باشد مسلما شاهد نتايج مثبتي خواهيم بود. سفرهاي استاني دولت گذشته دستاوردي جز هزينه‌آوري و سلب اعتماد مردم نسبت به مسئولان اجرايي با خود نداشت. اگر سفر روحاني را از زاويه اقدام‌هاي اساسي و زيربنايي براي استان و همچنين تشويق شدن مسئولان اين استان در رابطه با رفتار مردم ببينيم، مسلما مثبت و تاثيرگذار خواهد بود.

 روحاني با سفر خود نشان داده كه قدردان، سپاسگزار و خدمتگزار مردم كشور است و بازتوليد چنين رفتارهایي در ميان مسئولان بسيار موثر و سودمند خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: