وی ادامه داد: همانطور که میدانید، این تنها یک پروسه آمریکا نیست، گروه 1+5، به همراه اتحادیه اروپا و آژانس بینالمللی انرژی اتمی و ایران به این درک رسیدهاند. ما این متن را در اختیار کنگره و عموم قرار میدهیم اما باید با طرفین در خصوص زمان و فرمتی که اطلاعات طبق آن منتشر میشوند همکاری کنیم و امیدواریم که به زودی چنین امری محقق شود.
مری هارف با اینحال تأکید کرد: اما اجازه بدهید واضح بگویم که هیچ چیز محرمانهای وجود ندارد. هیچ کس تلاش نمیکند مخفیکاری کند. ما با شرکای خود تلاش میکنیم تا متن توافق را منتشر کنیم.
یکی از خبرنگاران در سوالی پرسید: آیا وزارت خارجه آمریکا هیچگونه اظهارنظر یا واکنشی به پیام توییتری «حسن روحانی» رئیسجمهور ایران ندارد که گفته بود: در توافق ژنو، قدرتهای جهان، تسلیم اراده ایران شدند.
هارف در پاسخ به وی تأکید کرد: من هیچ اظهار نظری در این رابطه ندارم. ما به وضوح اعلام کردیم که در مذاکرات در خصوص «طرح اقدام مشترک»، به دنبال چیزهای خاصی بودیم که ایران انجام دهد. این موارد در طرح اقدام مشترک آورده شده است که ما آشکارا درباره آن صحبت کردیم. آنها نیز از ما چیزهای خاصی میخواستند. فکر میکنم مهم است که به این مسئله توجه کنیم که از ۲۰ ژانویه، برنامه هستهای ایران نمیتواند پیشرفتی داشته باشد و برخی از بخشهای کلیدی آن به عقب رانده میشود. و ما در خصوص اینکه مذاکره برای رسیدن به توافق جامع دشوار و در عین حال مهم است، نیز روشن و واضح بودیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: درست مدتی بعد از ۲۰ ژانویه، وقتی که اطلاعات بیشتری برای اعلام کردن داشتیم، همتایان ما مذاکرات برای رسیدن به توافق جامع را آغاز میکنند. هدف این است که ظرف ۶ ماه توافقات حاصل شود.