ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰

افشاگری زیمبابوه درباره جو‌سازی تایمز لندن علیه ایران

مقامات زیمبابوه‌ای درباره دروغ‌پردازی تایمز انگلیس علیه ایران موضوع‌گیری ‌و مواضع مطرح در این نشریه را تکذیب کرده‌اند. زیمبابوبو از جمله کشورهایی است که غرب سال‌هاست صنایع معدنی این کشور را به بهانه نقض حقوق بشر تحریم کرده است
به گزارش تدبیر 24 به نقل از «تابناک»‌ پس از این که نشریه تایمز لندن در گزارشی از توافق زیمبابوه با ایران برای فروش اورانیوم به این کشور سخن گفت، زیمبابوه روز شنبه این ادعا را رد کرد.
 
بر پایه این گزارش، «جیفت چی مانی کر»، معاون وزیر معدن زیمبابوه در مصاحبه‌ای تلفنی اعلام کرد، ما به عنوان یک کشور هنوز نمی‌دانیم به چه میزان کشورمان اورانیوم دارد که بخواهیم آن را به ایران بفروشیم.

وی همچنین افزود، آنان به عنوان یک کشور هنوز توانایی کنترل و اداره منابع اورانیوم خود را ندارند که بخواهند آن را بفروشند.

در عین حال وی گفت، کشورس توافقنامه‌های متعددی در امور گوناگون معدنی همچون تجارت الماس، طلا و دیگر مواد معدنی را با ایران امضا کرده است.

گفته‌های این مقام زیمبابوه‌ای در حالی است که اوایل روز شنبه تایمز لندن به نقل از وی نوشته بود، ‌کشورش موافقتنامه‌هایی را برای فروش اورانیوم به ایران با این کشور امضا‌ کرده است.

زیمبابوه از جمله کشورهایی است که غرب سال‌هاست صنایع معدنی این کشور را به بهانه نقض حقوق بشر تحریم کرده است و نشریات انگلیسی می‌کوشند تا این گونه جلوه دهند که این کشور به دلیل فشار ناشی از این تحریم‌ها به فروش اورانیوم به ایران روی آورده است.

این در حالی است که تحلیلگران و متخصصان غربی خود مدعی هستند که اورانیوم زیمبابوه، اورانیومی سختی است که نمی‌توان به آسانی از آن بهره برد.

با این حال و به رغم تکذیب فروش اورانیوم از سوی زیمبابوه به ایران، هنوز منابع اطلاعاتی انگلیسی مدعی‌اند که آنان از مذاکرات دو ساله ایران و این کشور برای انجام چنین معامله‌ای آگاهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: