آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۴۶۰۸
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵

اعدام مرد تیرانداز در ساوه

ماموران انتظامی با اعزام به محل مشاهده کردند مرد صاحبخانه با شلیک سه گلوله کشته شده و پنج نفر دیگر نیز بر اثر اصابت گلوله بشدت زخمی شده اند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از جام جم، مردی که به اتهام قتل دو نفر و زخمی کردن چهار نفر دیگر به اعدام محکوم شده بود، روز گذشته در شهرستان ساوه استان مرکزی به دار مجازات آویخته شد.

رسیدگی به این پرونده بیستم بهمن سال 1389 هنگامی در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان ساوه قرار گرفت که مردی با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و از حمله مسلحانه مردی به خانه ای در شهرک هدایت خبر داد و برای نجات خانواده همسایه اش کمک خواست.

ماموران انتظامی با اعزام به محل مشاهده کردند مرد صاحبخانه با شلیک سه گلوله کشته شده و پنج نفر دیگر نیز بر اثر اصابت گلوله بشدت زخمی شده اند.

با تشکیل پرونده و شروع تحقیقات از همسایه ها معلوم شد عامل حادثه یکی از مردان همسایه بوده است. با مشخص شدن هویت قاتل، جستجو برای دستگیری وی آغاز شد و در ادامه ماموران اطلاع یافتند یکی از افراد زخمی براثر شدت خونریزی فوت کرده است. در ادامه متهم اوایل اسفند سال 89 در شهرستان کرج استان البرز دستگیر شد و به جنایت ها اعتراف کرد.

در پی اعتراف تکان دهنده متهم، او پس از بازسازی صحنه حادثه روانه زندان شد. پرونده متهم با صدور کیفرخواست به شعبه اول دادگاه کیفری استان مرکزی ارسال و عامل جنایت به اتهام ارتکاب دو قتل به دو بار قصاص در ملاعام محکوم شد که با تائید حکم از سوی قضات دیوان عالی کشور و ارسال آن به اجرای احکام دادگستری، مرد محکوم سحرگاه دیروز در حضور خانواده قربانیان حادثه، مسئولان قضایی، انتظامی و مردم در شهرک علوی شهرستان ساوه به دار مجازات آویخته شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: