آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۴۶۲۲
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷

سقوط آزاد ایران در آلودگی هوا

معاون منابع انسانی محیط زیست از تنزل 60 پله ای ایران در دنیا در عملکرد زیست محیطی خبر داد.

تدبیر24: دکتر سعید متصدی در جلسه تودیع و معارفه مدیرکل حفاظت زیست گیلان گفت: هر تغییر و تحولی که در استان ها رخ می‌دهد با تمام جامعه ایران ارتباط مسقیم دارد و اگر این تغییر و تحول ها همراه با برنامه نباشد ما را دچار مشکل می کند.

وی افزود: نگاه سازمان محیط زیست کشور آینده نگری برای آینده است و اگر برنامه ریزی محقق شود سلامت محیط زیست کشور و مردم تامین می شود.

به گفته متصدی، نگاه جدید سازمان محیط زیست کشور با هدفمندی، شاخص گذاری و رصد برنامه ها دنبال می شود تا آینده ی بهتری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در آستانه روز هوای پاک هستیم خاطرنشان کرد: آلودگی هوا در کشور بحثی است که کشور ما به آن دچار است و گرد و غبار در استان های جنوبی و غربی کشور و هچنین آلودگی هوا در استاهای مرکزی همه ما را رنج می دهد و اینکه چرا به این آلودگی هوا دچار شدیم به این علت است که برنامه ریزی ها در قالب های رویدادی بوده است.

متصدی با اشاره به اینکه مجدد تلاش می کنیم برنامه ریزی هایی را جایگزین کنیم که به توانمندی های نیروی انسانی، تجهیزاتی و اعتباراتی برسیم تصریح کرد: تحقق این امر نیاز به کسب اعتبارت مناسب دارد.

معاون منابع انسانی محیط زیست ادامه داد: هم اکنون وضعیت آلودگی هوا در سقوط آزاد قرار دارد و در 8 سال گذشته عملکردها منجر به این شد که در اجرای زیست محیطی آلودگی هوا 60 پله در دنیا سقوط کنیم.

وی افزود: شاخص عملکرد زیست محیطی ایران در دنیا در سال 2005 میلادی رتبه 54 را داشت که در سال 2013 این رتبه به پله 114 تنزل پیدا کرد.

متصدی با بیان اینکه در مدت این هشت سال، کشوری مانند لهستان 270 درصد رشد اقتصادی حاصل شد و در کنار این رشد که گفتن آن هم ساه نیست این کشور توانست گازهای گلخانه‌ایش را 33 درصد کاهش دهد، خاطرنشان کرد: این موفقیت به دلیل پیروی از اصول توسعه پایدار است و برای اینکه ما نیز در کنار رشد اقتصادی فرهنگی اجتماعی توسعه پایدار داشته باشیم باید ملاحظات زیست محیطی را مد نظر قرار دهیم.

وی با تاکید بر تعامل محیط زیست با سازمان های دیگر از نوع هوشمندانه گفت: توسعه اقتصادی در کنار ملاحظات زیست محیطی، مطلوب است.

متصدی افزود: در بهترین شرایط نیروهای برق کشور ما 42 درصد راندمان دارند این در حالیست که امروز راندمان نیروگاه های برقی دنیا به 75 درصد رسیده است و این 33 درصد تفاوت به این دلیل است که ملاحظات زیست محیطی برای این کشورها مهم است.

وی گفت: نکته مهم دیگری که در سازمان محیط زیست کشور با آن موجه هستیم، نیروی کم انسانی هستند و به همین دلیل نباید برای حل مشکلات زیست محیطی فقط راه حل را در سازمان حفاظت محیط زیست پیدا کنیم زیرا این سازمان، سازمان حاکمیتی و نظارتی است و با مشارکت بین بخشی و مردمی می توان این کمبود نیروها را جبران کرد.

متصدی ادامه داد: اگر مردم بخواهند می شود مشکلات زیست محیطی را کمک کرد و به همین دلیل مردم باید از فعالیت‌های ما اطلاع پیدا کنند و اگر پشتیبان ما شوند ما به موفقیت های بزرگ خواهیم رسید.

وی خاطرنشان کرد: تحقق این امر منوط به این است که مردم در تصمیم گیرها با ما باشند و ما فقط برای مردم تصمیم نگیریم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: