ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۴۶۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۰

قطع بودجه‌ لوازم پیشگیری ازبارداری

رئیس شبکه هپاتیت کشور با انتقاد از قطع بودجه‌های مربوط به برخی از لوازم پیشگیری از بارداری، نسبت به افزایش بیماری‌های ناشی از رفتارهای پرخطر جنسی به دنبال حذف این خدمات ابراز نگرانی کرده است.
تدبیر24: دکتر سید موید علویان در نشست خبری کنگره تازه‌های درمان هپاتیت کشور با اشاره به سیاست‌های جمعیتی اظهار داشته: «لازم است تاکید کنم بخشی از خدمات و امکانات که قبلا به عنوان یکی از ابزارهای کنترل جمعیت از آن تعبیر می‌شد، هدف غایی آن مسائل جلوگیری از انتقال بیماری‌ها بوده است. ما نمی‌توانیم منکر رفتارهای پرخطر شویم. رفتار پرخطر با نصیحت حل نمی‌شود. باید به این منظور آموزش داد و امکانات ایجاد کرد.»

علویان ضمن انتقاد از قطع بودجه‌های پیشگیری از بارداری و نگرانی از افزایش بیماری‌های ناشی از رفتارهای پرخطرجنسی، گفته که پیش از این بودجه‌هایی برای بهداشت باروری در نظر گرفته می‌شد و وزارت بهداشت میلیاردها تومان برای خرید ابزار جلوگیری از بارداری و آموزش مردم هزینه می‌کرد. این هزینه‌ها تنها برای کنترل جمعیت نبوده، بخش عمده آن بابت رفتارهای پرخطر بوده است. این در حالی است که اکنون این بودجه قطع شده است و خطر انتقال بیماری‌های ناشی از رفتارهای پرخطر جنسی جامعه را تهدید می‌کند.

به گفته وی با حذف بودجه پیشگیری نه تنها به جایی نمی‌رسیم بلکه به بخش دیگری آسیب زده می‌شود و نگرانی بابت افزایش بار بیماری‌های منتقله از طریق رفتارهای پرخطر جامعه را درگیر خواهد کرد. وی در این باره افزود: مسئولان پاسخ دهند. اگر وسایل پیشگیری نباشد آیا بیماری‌های ناشی از رفتارهای پرخطر زیاد نمی‌شود؟

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
0
0
بعد دیگر آن دخالت دولت در زندگی خصوصی مردم می باشد.با توجه به اینکه در قانون اساسی امده دخالت در احوال و زندگی خصوصی مردم ممنوع می باشد ولی متاسفانه با این اقدامات در زندگی خصوصی مردم دخالت می گردد.شاید مردم نخواهند بیشتر از یک یا دو بچه داشته باشند
نظر شما: