آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۴۹۵۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۷

ساعاتی دیگر تا عملیاتی شدن توافق ژنو

سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: اقدامات هسته ای ایران در چارچوب توافق ژنو در ساعات اولیه عصر روز دوشنبه عملیاتی می‌شود.
تدبیر24:
بهروز کمالوندی گفت‌: با بیان اینکه بازرسان از صبح روز دوشنبه 30 دی در سایت غنی‌سازی نطنز حضور پیدا کردند و گفت‌وگوهای فنی برای اجرایی کردن اقدامات هسته‌ای را با متخصصان ایرانی در میان گذاشتند اظهار کرد: از آنجا که بحث‌های فنی زمان‌بر است و نیاز است بازرسان با متخصصان ایرانی برای اجرای اقدامات هماهنگی‌های لازم را انجام دهند اجرای اقدامات هسته‌ای از جمله تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی 20 درصدی و آغاز فرایند رقیق سازی تا پیش از ظهر به طول می‌انجامد.

وی گفت: تعدادی از بازرسان قرار است تا پیش از ظهر در سایت غنی‌سازی فردو حاضر شوند و هماهنگی‌ها و آمادگی لازم برای اجرای اقدامات را با متخصصان ایرانی حاضر در محل بررسی کنند.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: با توجه به زمان‌بر بودن اقدامات فنی در سایت‌های غنی سازی ایران و از سویی انجام اقدامات طرف 1+5 که با توجه به تفاوت ساعت کمی از ایران عقب‌تر هستند اجرای توافق عصر روز دوشنبه عملیاتی می‌شود و این مسئله موضوعی طبیعی است که با توجه به شرایط دو طرف وجود دارد.

کمالوندی در رابطه با بازرسی از راکتور اراک تاکید کرد: روند کار در رابطه با راکتور تحقیقاتی اراک متفاوت است چرا که در آنجا نوعی حسابرسی از روند فعالیت‌ها وجود دارد که روز گذشته این اقدامات در اصفهان و اراک انجام شد و بازرسان اقدامات لازم را انجام دادند.

وی تاکید کرد: تمامی اقدامات بازرسان‌ آژانس تا پایان روز دوشنبه در رابطه با اقدامات هسته‌ای ایران نهایی می‌شود.

قرار است براساس اعلام قبلی ایران و 1+5 همزمان اجرای توافق ژنو را از روز دوشنبه 30 دی ماه آغاز کند. این روند طی روز دوشنبه صورت می‌گیرد.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۳۰
0
3
یاحسین علیه السلام...
خیر انشاالله
نظر شما: