ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۴۹۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

ماجرای گم شدن در لجنزار دریاچه ارومیه

3 نفر از هموطنان در آذربایجان‌شرقی بعد از گم شدن 10 ساعته در لجنزارهای دریاچه ارومیه نجات یافتند.
تدبیر24: رئیس جمعیت هلال احمر اسکو در تشریح حادثه گم شدن 10 ساعته 3 نفر در لجنزارهای دریاچه ارومیه که دیروز اتفاق افتاد،در تبریز گفت: در پی تماس تلفنی با پایگاه امدادی خورخور جمعیت هلال احمر اسکو واقع در محور تبریز ارومیه مبنی بر گرفتاری سه نفر از هموطنان در لجنزارهای دریاچه ارومیه به علت گم کردن مسیر، بلافاصله امدادگران جمعیت هلال احمر پایگاه‌های گمیچی و خورخور شهرستان اسکو دست بکار شدند.

میریحیی میرابراهیم‌زاده افزود: برابر اطلاع حاصله از آخرین تماس تلفنی با گمشدگان، سه نفر یاد شده حوالی ساعت 11 صبح روز یکشنبه از مسیر وایقان وارد محدوده دریاچه ارومیه شده و با پای پیاده نزدیک به پنج ساعت به طرف جزیره اسلامی حرکت کردند.

وی عنوان کرد: حوالی ساعت 17:30 نامبردگان با پایگاه فصلی خورخور جمعیت هلال احمر اسکو تماس گرفته و در خواست کمک کردند که علاوه بر امدادگران پایگاه‌های گمیچی و خورخور اسکو تیم‌های امدادی پایگاه‌های سهند و عون بن علی از تبریز به منطقه اعزام شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر اسکو تصریح کرد: خارج از دسترس بودن تلفن‌های همراه گمشدگان کار را برای امدادگران سخت کرده بود.

ابراهیم‌زاده گفت: اما در ادامه خبر رسید خوشبختانه این افراد ساعت 21:35 خود را به روستای بهرام‌آباد رسانده و نجات یافته‌اند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: