ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۴۹۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۵

واکنش افخم به دعوت ایران در ژنو۲

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بر اساس دعوت رسمی صورت گرفته ایران بدون پیش شرط در ژنو ۲ شرکت می‌کند.
تدبیر24: مرضیه افخم درباره‌ دعوت از ایران در کنفرانس ژنو ۲ و در پاسخ به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اظهار کرد: ما همواره ضمن رد هرگونه پیش شرط از هر راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه حمایت کرده و جزء اولین کشورهایی بوده‌ایم که در گفت و گو و راههای مسالمت جویانه به عنوان تنها راه حل برای پایان دادن به بحران سوریه تاکید کرده‌ایم و از نظر ما کنفرانس ژنو ۲ می‌تواند زمینه‌های مناسب برای برداشتن گامهای موثر در این چارچوب را فراهم کند.

وی با تاکید بر نقش و اهمیت کشورمان در کمک به یافتن راه حل بحران سوریه و دعوت صورت گرفته از ایران تصریح کرد: پیش از این نشست نیز اعلام کرده‌ایم هیچ گونه پیش شرطی را برای حضور و مشارکت در نشست ژنو ۲ نمی‌پذیریم و بر اساس دعوت رسمی صورت گرفته ایران بدون پیش شرط در این کنفرانس شرکت می‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: