آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵

جزئیات رای پرونده اختلاس ازبیمه ایران

هنوز پرونده م.ر به دادگاه نیامده است و در صورتی که ارسال شود، پس از تعیین شعبه رسیدگی می‌شود.
تدبیر24: سرپرست دادگاههای کیفری استان تهران جزئیات حکم پرونده اختلاس از بیمه ایران را اعلام کرد.

قاضی محسن افتخاری اظهار داشت: پس از نقص دیوان عالی کشور به حکم صادره برای پرونده اختلاس از بیمه ایران، پرونده 22 متهم به دادگاه کیفری استان تهران برگشت داده شد و در همین حال پرونده 4 متهم دیگر نیز از دادسرا برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.

وی ادامه داد: پس از برگزاری 8 جلسه دادگاه در شعبه 79 دادگاه کیفری 26 متهم در حضور وکلایشان محاکمه شدند.

به گفته سرپرست دادگاههای کیفری استان حکم این پرونده صبح امروز صادر شد که براساس آن 21 نفر محکوم و 5 نفر نیز تبرئه شدند.

افتخاری افزود: هنوز پرونده م.ر به دادگاه نیامده است و در صورتی که پرونده جدیدی به دادگاه ارسال شود پس از تعیین شعبه رسیدگی می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: