آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۵۱۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۰

ذکر پیامبر اکرم در جنگ بدر

کرر می گفت:« یا حی یا قیوم» (ای خدای زنده! و ای خدایی که ذات پاک و تمام صفات تو، قائم به خودت می باشد).
سال دوم هجرت بود. سپاه اندک اسلام در سرزمین بدر، در برابر سپاه مجهز دشمن قرار گرفتند و این در حالی بود که سپاهیان اسلام۳۱۳ نفر بودند، در صورتی که سپاه دشمن بیش از هزار نفر بود.


صبح جمعه هفدهم ماه رمضان، جنگ شروع شد و درگیری سختی بین دو سپاه در گرفت، حمله های پی در پی و جنگهای تن به تن همچنان ادامه داشت.

علی(ع) می فرمایند: روز جنگ بدر در هنگام شدید نبرد، به جستجوی پیامبر(ع) پرداختم تا ببینم او در کجاست و چه می کند؟

ناگاه او را در گوشه ای یافتم که سر به سجده نهاده بود و (همچنان به یاد خدا به طور) مکرر می گفت: « یا حی یا قیوم» (ای خدای زنده! و ای خدایی که ذات پاک و تمام صفات تو، قائم به خودت می باشد

امیر المؤمنین علی(ع) می فرمایند: تنها همین ذکر را می گفتند و آن قدر این ذکر را ادامه دادند، تا خداوند او را در این جنگ پیروز ساخت.۱

آن حضرت این درس را به ما آموخت که باید در هر حال به یاد خدا بوده، به خصوص در سختی ها به او توجه کرد و لحظه به لحظه از او استمداد نمود.

منبع:
۱- داستان دوستان،ج۳،ص۲۱۴؛به نقل از تفسیر روح البیان،ج۱،ص۲۷۱.
۲- داستانهایی از یاد خدا،ص۹۰-۹۱.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: