تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 22
کد خبر: ۱۵۲۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱

انتقاد فرمانده ناجا از برنامه‌های آشپزی

رئیس پلیس کشور گفت: وقتی مردم عادی ۷۰ درصد هزینه‌های درمان خود را پرداخت می‌کنند نیروی انتظامی ۷۰ درصد هزینه‌های درمان کارکنان خود را تقبل می‌کند.
تدبیر24: سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح امروز، چهارشنبه 2 بهمن در همایش سراسری مدیران بهداشت و درمان ناجا که در سالن فجر ستاد ناجا برگزار شد

احمدی مقدم به کمبود منابع مالی جهت رسیدگی مناسب به وضع تغذیه کارکنان و سربازان نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: منابع مالی محدود به ما اجازه نمی‌دهد غذاهای دارای ویتامین و پروتئین میان پرسنل خود توزیع کنیم.

وی در ادامه با انتقاد از پخش برنامه‌های آشپزی از صدا و سیما گفت: در تمامی این برنامه‌ها الگوی نامناسب تغذیه ترویج می‌شود در حالی که وقتی ۲۰ سال پیش من در سفری به فرانسه رفتم هیچ سسی وجود نداشت و از غذای سرخ کردنی هم خبری نبود.

رئیس پلیس کشور خاطر نشان کرد: با احداث یک بیمارستان در شیراز پرونده احداث بیمارستان‌های نیروی انتظامی بسته می‌شود. در واقع ABC این بیمارستان آغاز شده و زمانی که به بهره‌برداری برسد شبکه بیمارستانی ناجا تکمیل شده و به افق استانداردی که ترسیم کرده بودیم خواهیم رسید.

وی از تلاش برای گرفتن مجوز‌های خاص از ستاد کل نیروهای مسلح جهت تاسیس موسسه بهداشتی-درمانی خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم این موسسه هم تابع قوانین ستاد کل باشد و هم بتوان در آن از ظرفیت‌های بازار هم استفاده کرد. مثلا در بحث استخدام نیرو و تهیه دستگاه ما بتوانیم طبق هر دو قانون عمل کنیم و از قافله عقب نمانیم.

وی اظهار داشت: سلامت امروزه تعریفی فرا‌تر از جسم دارد و روح و روان را نیز شامل می‌شود.

وی ادامه داد: پیشرفت تکنولوژی عوارض مثبت و منفی‌ای در پی داشته است که کشورهای پیشرفته توانسته‌اند با ایجاد الگوهای مناسب زندگی این عوارض را کاهش دهند.

احمدی مقدم افزود: پیشرفت تکنولوژی به ما اجازه نمی‌دهد که در مورد ایجاد الگوی جدید فکر کنیم بنابراین بهتر است تا الگوهای دیگران را بررسی کنیم و آنهایی که برای سلامت و زندگی ما مناسب است انتخاب کنیم.

وی با بیان اینکه هنوز نتوانسته‌ایم عوارض پیشرفت تکنولوژی در کشور را کاهش دهیم و یا مثلاً آلودگی هوا را کنترل و یا ساعت کار را ساماندهی کنیم. خاطر نشان کرد: خانواده نیروی انتظامی یک و نیم میلیون نفر جمعیت دارد بنابراین باید فعالیت خود را از پادگان‌ها به داخل خانواده کارکنان و سربازان ببریم چرا که وقتی خانواده فرد اصلاح شود کار ما بسیار راحت‌تر خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: