آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۵۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸

سبد کالا را چگونه دریافت کنیم؟

معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: در زمان مقرر، کارت سرپرست خانوار شارژ شده و وی با مراجعه به فروشگاه‌های مربوط می‌تواند سبد کالا خود را دریافت کند.
تدبیر24: معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی گفت: جامعه‌ی هدف طرح سبد کالا مشخص است و نیازی نیست مردم برای دریافت سبد کالا نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
«علی غفوری‌مقدم» گفت: مجموعه‌های مرکزی مربوط از جمله اتحادیه‌ی کارکنان دولت، اتحادیه‌ی کارگران، فرهنگیان و ... اطلاعات جامعه‌ی هدف طرح سبد کالا را جمع‌آوری کردند و افراد مشمول این طرح در زمان اجرا از شارژ این طرح برخوردار می‌شوند.

یک میلیون و 65 هزار نفر خانوار خراسان‌رضوی سبد کالا دریافت می‌کنند

غفوری‌مقدم با بیان اینکه یک میلیون و 65 هزار نفر خانواده‌ی خراسان‌رضوی مشمول طرح سبد کالا شده‌اند، تصریح کرد: در این طرح به هر خانوار فقط یک سبد کالا تعلق می‌گیرد برای مثال چنانچه در هر خانواده چند مشمول باشند سبد کالا تنها شامل سرپرست خانواده می‌شود و هم‌پوشانی وجود ندارد.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون کالا به سرعت در شبکه توزیع قرار می‌گیرند و با توجه به اینکه توزیع سبد کالا بصورت هم‌زمان کشوری است در استان نیز هم‌زمان با کل کشور سبد کالا توزیع می‌شود.

معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: در زمان مقرر، کارت سرپرست خانوار شارژ شده و وی با مراجعه به فروشگاه‌های مربوط می‌تواند سبد کالا خود را دریافت کند.

غفوری‌مقدم خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کالای مورد نیاز استان تأمین شده است از مردم خواست در زمان آغاز طرح برای دریافت سبد کالای خود عجله نکنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: