ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۵۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵
مدیرعامل پتروپارس:

پارس جنوبی را زنگنه پارس جنوبی کرد

محمدجواد شمس در خصوص عملکرد زنگنه در دوران وزارتش، با اشاره به اینکه از سال 72 در پارس جنوبی بوده، اظهار داشت: در دوران وزارت زنگنه، شاهد تلاش خستگی ناپذیر ایشان در برقراری زیرساختهای منطقه عسلویه مانند اسکله پارس...
تدبیر24:محمدجواد شمس در خصوص عملکرد زنگنه در دوران وزارتش، با اشاره به اینکه از سال 72 در پارس جنوبی بوده، اظهار داشت: در دوران وزارت زنگنه، شاهد تلاش خستگی ناپذیر ایشان در برقراری زیرساختهای منطقه عسلویه مانند اسکله پارس و فرودگاه بین المللی خلیج فارس بودم.

محمدجواد شمس در خصوص عملکرد زنگنه در دوران وزارتش، با اشاره به اینکه از سال 72 در پارس جنوبی بوده اظهار داشت: در زمان وزارت زنگنه، اهمیت پارس جنوبی به نحو مناسبی در وزارت نفت تبیین شد و به آن به عنوان یکی از اولویتهای وزارت نفت پرداخته شد.

 مدیرعامل گروه پتروپارس، ابتکار زنگنه در خصوص بیع متقابل در پروژه های پارس جنوبی را ابتکاری راه گشا دانست و گفت: با این نوع قرارداد علاوه بر اینکه از بودجه کشور هزینه نشد، در چهارچوب این قرارداد، شرکتهای بزرگ خارجی همانند توتال و انی در پارس جنوبی حضور پیدار کردند و در کنار آنها شرکتهای پیمانکار EPC و شرکتهای سازنده ایرانی ارتقاء و رشد لازم را برای انجام مگا پروژه ها و سازندگی پیدار کردند.

وی افزود: در این سالها شاهد تلاش خستگی ناپذیر ایشان در برقراری زیرساختهای منطقه عسلویه مانند اسکله پارس و فرودگاه بین المللی خلیج فارس بودم.

شمس اظهار داشت: تشکیل شرکت پتروپارس همزمان با حضور شرکتهای بزرگ بین المللی، یکی از اقدامات ماندگار زنگنه است. شرکت پتروپارس با اجرای پروژه های فازهای 1، 6و7و8 و 12 پارس جنوبی نقش خود را به خوبی ایفا کرده است که نتیجه آن را در این ایام مشاهد می کنیم که همه آن شرکتهای خارجی کشور را ترک کردند، در این شرایط سخت تحریم، پتروپارس در خط مقدم جبهه اقتصادی حماسه آفرینی می کند.

این مدیر باسابقه نفتی افزود: زنگنه اهمیت و ضرورت تمرکز بر صنایع بالادستی را به درستی درک کرد که تربیت متخصصین در صنایع بالادستی از بین نخبگان کشور از اقدامات تاثیرگذار ایشان است.

وی که تجربه راهبری پروژه های فاز یک و فاز 6و7و8 به عنوان بزرگترین پروژه تاریخ نفت که به بهره برداری رسیده است را در زمان صدارت زنگنه در کارنامه خود دارد، یکی از خصلتهای زنگنه را پیگیری مستمر وی در به ثمر رسیدن کارها عنوان کرد.
منبع:مهر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۱
0
0
خدا خیرش بده
نظر شما: