ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۵۶۴۱
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۳
پشت پرده مذاکرات ژنو 2

درگیری هایی در ژنو 2 که منتشر نشد+تصاویر

در شروع نشست مطبوعاتی نمایندگان طرفین مختلف، درگیری لفظی شدیدی بین دو روزنامه نگار سوری رخ داد

تدبیر24 : علی رغم تلاشهای ملموس و غیر ملموس امریکا و ذینفعان آشوب در سوریه درجهت کم رنگ جلوه دادن حضور ایران در این اجلاس و تاثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران، رفتارهای ضد و نقیضی از طرفین دعوا و بازیگران خارجی آن درخصوص نقش تعیین کننده کشورمان درجهت حل بحران سوریه به چشم می خورد.

کشاکش و بحث های داغ طرفین دعوا در جلسات رسمی بین دولت سوریه و مخالفان مسلح حدود 40 کشور در ژنو2، شاید نشانه ای خوب باشد از اتفاقات بسیار تندتر و خشن تری که در پشت صحنه بین دو گروه مخالفان و طرفداران بشار اسد اتفاق افتاده و یا در حال رخ دادن است.

به گزارش تدبیر24 درست در شروع نشست مطبوعاتی نمایندگان طرفین مختلف، درگیری لفظی شدیدی بین دو روزنامه نگار سوری رخ داد. هر دو روزنام نگار طرف مقابل را «تروریست» میخواندند.



زن روزنامه نگاری که از شبکه ای نزدیک به مخالفان بشار اسد به محل برگزاری جلسه آمده بود، طرف مقابل خود را به حمایت از حزب الله و القاعده متهم میکرد. اما دیگر روزنامه نگار سوری که ساکن استرالیا است نیز در مقابل عنوان میکند« یک سوری واقعی پرچم کشورش را در دست میگیرد و نه پرچم جبهه النصره را»-جبهه النصره یک گروه تروریستی است که در سوریه در حال جنگ با دولت بشار اسد است.

در نمونه ای دیگر از پشت صحنه اتفاقات در نشست ژنو2 یک کنشگر سوری به نام رامی جره که با نام الکساندر پیج نیز شناخته میشود به سمت وزیر آموزش و اطلاعات سوریه عمران زوابی حمله میبرد.

او در سال 2011 سوریه را ترک کرده است. او مدام از وزیر سوری میپرسد آیا شما «بمب بشکه ای» روی شهر حلب انداختید؟ ( مخالفان دولت سوریه مدعی هستند که بشار اسد در سال 2013 از بمب های بشکه ای در حلب استفاده کرده است ) او همچنین میپرسد آیا شما علیه گروه «کشور اسلامی عراق و شام» میجنگید؟ چرا مردم را بمباران میکنید؟ چرا آنها را بمباران نمیکنید؟ به من پاسخ دهید. این کنشگر سوری معتقد است که دولت سوریه برای بدنام کردن مخالفان این کشور دست گروه های تروریستی و اسلام گرای تندرویی را باز گذاشته است. اما وزیر سوری به آن واکنش نشان نمی دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۳
ضد خاله بازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
2
0
یه نفر پیدا بشه به این خاله تدبیر جون بگه آخه چلغوز الآن این عکس هایی که نشون دادی صحنه های مثلاً درگیری است ؟
خاله ببینیم بقیه چی میگن ؟
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of)
از خدا خواهیم توفیق ادب.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
0
1
بايست دقيقا روشن شود علوي بودن بشار اسد سوري كه در صدا و سيماي ايران تبليغ مي شود به چه معناست اگر به معناي شيعه بودن اسد است كه مكتوف نماز گزاردن وي كه حتي در سيماي آقاي ضرغامي هم نمايش داده شد اين ادعا را نفي مي كند از سوي ديگر تحقيق شود كه گروه اصلي مخالف رژيم اسد چرا بشار و اعوانش را فرقه اي ضاله مضله (يعني فرقه اي كه نعوذ بالله امير المؤ منين علي ابن ابي طالب ع را الله مي پندارند) معرفي مي كنند صحت اين ادعا هم تحقيق شود! ضمنا ارتش آزاد سوريه معتقد است اسناد زيادي در دست دارد كه نشان مي دهد اعضاء جبهة النصره و داعش زندانيان مرخصي داده شده و گروگانهاي القاعده موقتا آزاد شده از زندانهاي اطلاعات ارتش سوريه مي باشند!!!!! لطفا اين نظر را نمايش دهيد.
نظر شما: