ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۵۶۸۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵

پیش بینی مرگ فیسبوک در 2015

بر اساس تحقیقی که در دانشگاه پرینستون آمریکا انجام شده است، فیس بوک تا سال آینده (۲۰۱۵)، ۸۰ درصد از کاربران خود را از دست خواهد داد. این پیش بینی مرگ قریب الوقوع فیس بوک، محققان را متعجب کرد.
تدبیر24: محققان شبکه های اجتماعی با استفاده از روش ˈضرب ناقصˈ این آمار را به دست آوردند.محققان در این مطالعه، از داده های جست وجوی گوگل به صورت خلاقانه برای پیش بینی روند تعامل بین کاربر و شبکه اجتماعی و بررسی روند تعامل واقعی میان این دو استفاده کردند.

پیش از این نیز تحقیقات محققان دانشگاه وین در اتریش نشان داد مسایل مربوط به حفاظت داده ها، فشار اجتماعی برای اضافه کردن دوستان، مکالمات سطحی، نارضایتی عمومی و از دست دادن علاقه به این شبکه اجتماعی از دلایل ترک فیس بوک هستند.

به طور کلی، دلایل ترک فیس بوک را نگرانی از نداشتن حریم خصوصی (۴۸.۳ درصد ) و به دنبال آن نارضایتی عمومی (۱۳.۵ درصد )، جنبه های منفی از دوستان آنلاین ( ۱۲.۶ درصد) و احساس اعتیاد ( ۶.۰ درصد ) تشکیل می دهد.

همچنین نتایج یک پژوهش در آمریکا نشان می دهد که فیس بوک هر ماه ۹ میلیون کاربر خود را در آمریکا و ۲ میلیون کاربر خود را در انگلیس از دست می دهد.

به گفته این محققان بیشتر کسانی که فعالیت در شبکه های اجتماعی را متوقف کرده اند، نگران حفظ حریم خصوصی و اعتیاد به شبکه های اجتماعی بوده اند.

بر اساس آمار منتشر شده در ماه مارس سال ۲۰۱۳ ، فیس بوک بیش از یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون نفر کاربر در دنیا داشت

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: