آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۵۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲

جزئیات دیداربروجردی با سفیر سریلانکا

آقای فیصل راضین سفیر سریلانکا در تهران پیش از ظهر امروز یکشنبه 6/11/92 با آقای علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
تدبیر24: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دیدار با سفیر سریلانکا با اشاره به پیشینه خوب مناسبات دو کشور گفت: استفاده از ظرفیتها و توانمندی های موجود در دو کشور در زمینه های مختلف راه را برای گسترش همکاری ها و ارتباطات بیشتر دو جانبه و منطقه ای هموار می سازد .

آقای فیصل راضین سفیر سریلانکا در تهران پیش از ظهر امروز یکشنبه 6/11/92 با آقای علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

بروجردی در ابتدای این دیدار با اشاره به پیشینه خوب مناسبات دو کشور گفت: استفاده از ظرفیتها و توانمندی های موجود در دو کشور در زمینه های مختلف راه را برای گسترش همکاری ها و ارتباطات بیشتر دو جانبه و منطقه ای هموار می سازد .

وی بر این اساس افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از روند توسعه همکاری ها با کشور سری لانکا در عرصه های مختلف حمایت می کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان این دیدار بر لزوم رایزنی و مشورت بیشتر مقامات دو کشور تأکید کرد.

آقای فیصل راضین سفیر سری لانکا در تهران نیز در همین دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران از جایگاه خاصی در سیاست خارجی سری لانکا برخوردار است.

وی با اشاره به نقش پارلمانها در گسترش ارتباطات افزود: همکاری های پارلمانی میان دو کشور می توانند نقش موثری در افزایش مناسبات دوستانه تهران – کلمبو داشته باشد.

سفیر سری لانکا در تهران در پایان این دیدار نسبت به گسترش ارتباطات دو کشور در زمینه های مورد علاقه ابراز امیدواری کرد.

لازم به ذکر است سفیر سریلانکا در این دیدار گزارشی از آخرین تحولات کشورش ارائه داد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: