آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۵۷۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲

تبلیغ چای سبز با عنوان چای لاغری!

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: محصولی که به عنوان چای لاغری در یکی از برنامه های سیما تبلیغ شده نه تنها موجب لاغری نمی‌شود بلکه مدیر روابط عمومی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: محصولی که به عنوان چای لاغری در یکی از برنامه های سیما تبلیغ شده نه تنها موجب لاغری نمی‌شود بلکه بیماری‌های گوارشی و کبدی را نیز در پی داشته است. را نیز در پی داشته است.
تدبیر24: مدیر روابط عمومی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: محصولی که به عنوان چای لاغری در یکی از برنامه های سیما تبلیغ شده نه تنها موجب لاغری نمی‌شود بلکه بیماری‌های گوارشی و کبدی را نیز در پی داشته است.

مهندس محمد هاشمی خاطرنشان کرد: اخیرا یکی از برنامه‌های پرمخاطب سیما اقدام به تبلیغ چای لاغری با عنوان تینا نموده است که محتویات این بسته‌ها چیزی جز 300 گرم چای سبز نامرغوب نبوده است؛ لذا این محصول نه تنها علی رغم ادعای خویش موجب لاغری نمی‌شود بلکه بیماری‌های گوارشی و کبدی را نیز در پی داشته است.

وی در ادامه از مسوولان صداوسیما به عنوان رسانه مورد وثوق مردم در خواست کرد، نظارت بسیار جدی‌تری بر برنامه‌های خود داشته باشند تا برنامه‌های منسجم و هدفمند ارگانها و سازمانهایی چون سازمان غذا و دارو به عنوان متولی مستقیم سلامت غذایی مردم فدای زیاده خواهی عده‌ای سودجو نشود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: