ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۵۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۶

چند هزار توریسم درمانی داریم

معاون امور عمرانی استاندار لرستان گفت: با توسعه گردشگری سلامت، به اشتغال و درآمد پایدار می‎رسیم.
تدبیر24: منطقه لرستان، مجید کیانپور در حاشیه نخستین همایش گردشگری سلامت استان، اظهار کرد: گردشگری، حوزههای مختلفی دارد که میتواند برای کشورهای مختلف درآمدزا باشد.

وی با اشاره به اولویت گردشگری برای ایجاد درآمدزایی بیان کرد: تمام کشورهای همتراز ایران برای بحث گردشگری برنامهریزیهای دقیق و کارآمدی دارند.

کیانپور با اشاره به اینکه درآمد صنعت توریسم درمانی در کشور ناچیز است، بیان کرد: ایران تنها توانسته 200 میلیون دلار از این بخش درآمدزایی داشته باشد و این در حالیست که کشور ما در بحث گردشگری حرفهای زیادی برای گفتن دارد.

معاون امور عمرانی استاندار خاطرنشان کرد: باید بر اساس قانون برنامه چهارم و پنجم به بحث توریسم درمانی بپردازیم، در برخی از استانهای ایران در این خصوص به خوبی کار شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سالانه 150 هزار توریسم درمانی در کشور صورت میگیرد و این رقم جای توسعه دارد.

کیانپور ادامه داد: ایران میتواند برابر با جمعیت کشور در بحث توریسم درمانی برنامهریزی کند.

این معاون استاندار اظهار کرد: توانمندی پزشکی، استانداردهای دنیا، مقررات داخلی کشور، هزینههای درمانی کشور و... از جمله آیتمهای مورد توجه در توریسم درمانی هستند.

کیانپور با تأکید بر اینکه کشورهای رقیب ایران در حوزه توریسم درمانی بیکار ننشستهاند، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین دغدغههای استاندار جذب سرمایهگذار برای توسعه استان است؛ در صورت همکاری سرمایهگذاران و توان اجرایی آنها، مسئولین به بخش گردشگری سلامت توجه لازم را مبذول خواهند داشت.

وی افزود: میتوان با توسعه گردشگری سلامت به اشتغال و درآمد پایدار در استان رسید.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: