ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۵۸۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۹
حق شناس:

ادبیات برخی از نمایندگان در شان مجلس نبود

انتظار می رود نمایندگان با رفتاری عقلایی و منطقی ،در نظر گرفتن منافع ملی و عدم سیاسی بازی به بررسی کابینه پیشنهادی بپردازند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: متاسفانه ادبیات بکار برده شده توسط برخی از نمایندگان در شان مجلس نبود.

محمد جواد حق‌شناس عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتگو با خبرنگار گفتگو نیوز در خصوص کابینه پیشنهادی دولت یازدهم اظهار داشت: روحانی با در نظر گرفتن  فضای سیاسی کشور و ترکیب مجلس کابینه خود را انتخاب کرده است تا بتواند مشکلات انباشته شده 8 سال گذشته را سامان بخشد.

به گفته وی، روحانی می توانست در برخی از حوزه ها با توجه به وزن سیاسی حامیان خود از اصلاح طلبان گزینه های بهتری  را انتخاب کند اما به هر حال کابینه انتخابی ریس جمهور جدید با توجه به تجربات خود توانایی پاسخگویی به مشکلات را دارند.

حق شناس ادامه داد:معتقدم که اکثریت قریب به اتفاق اعضای کابینه پیشنهادی روحانی بتوانند رای اعتماد از مجلس بگیرند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با گلایه از سخنان برخی از نمایندگان درصحن علنی مجلس ادامه داد: ادبیات مجلس باید هوشمندانه و به گونه ای باشد که نشان از فرهنگ و ادب ایرانی در آن مشهود باشد.

وی ادامه داد: انتظار می رود  نمایندگان با رفتاری عقلایی و منطقی ،در نظر گرفتن منافع ملی و عدم سیاسی بازی به بررسی کابینه پیشنهادی بپردازند.

وی در پایان افزود: مسلماً مجلس دارای حق مخالفت است اما مخالفتی که منطبق بر منطق و به دور از سیاسی بازی باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
تماشاچی روزگار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
3
0
نخیر اشتباه نکن اتفاقا این ادبیات در شان همین مجلس است . مجلسی که بارها و بارها توسط احمدی نژاد به توپ بسته شد و کسی جرات نمی کرد حتی یک کلام حرف هم بهش بزنند. احمدی نژاد برای اینان خوب بود که هرگز مجلس را به رسمیت نشناخت. آقای روحانی لازم است از نکات مثبت احمدی نژاد استفاده کنی.
پاسخ ها
خوده روزگار
| Iran (Islamic Republic of)
چی میگی؟ تو ام دل خوشه ها!
نظر شما: