ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۶۰۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸

لغو اردوی تیم ملی در آفریقای جنوبی

اردوی تیم ملی فوتبال ایران در آفریقای جنوبی لغو شد.
تدبیر24:  اگر حضور آندرانیک تیموریان را در لیگ قطر قطعی بدانیم تعداد ایرانی‌های حاضر در لیگ این کشور به عدد سه می‌رسد. پژمان منتظری و مجتبی جباری دو بازیکن ایرانی دیگر هستند که پیش از تیموریان به تیم‌های ام‌ صلال و الاهلی پیوسته‌اند. با این شرایط و با در نظر گرفتن برنامه رقابت‌های جام امیر قطر، کارلوس کی‌روش به علی کفاشیان پیشنهاد داده که به دلیل "بی‌فایده بودن" این اردو با توجه به غیبت سه بازیکن اصلی و همچنین احتمالا جواد نکونام این اردو برگزار نشود.

کی روش امروز صبح در جلسه اضطراری با کفاشیان پیشنهاد خود را مطرح کرده و رییس فدراسیون فوتبال هم با این پیشنهاد موافقت کرده است.

قرار بود تیم ملی 22 فروردین اردویی را در آفریقای جنوبی برگزار کند و طی آن به مصاف تیم ملی و سه تیم باشگاهی آفریقای جنوبی برود.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: