ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۶۰۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴

کرمان، میزبان شکارچیان خارجی

رییس اداره نظارت بر حیات وحش استان کرمان گفت: استان کرمان با توجه به تنوع اقلیمی خاص خود دارای جاذبه‌های زیادی در مبحث طبیعت گردی بوده که در مقوله صید و شکار آن امسال میزبان طبیعت گردانی از کشورهای، اسپانیا، مکزیک، روسیه، امریکا و غیره جهت شکار بوده که علاوه بر معرفی طبیعت ایران ارز آوری خوبی را نیز به دنبال داشته است
تدبیر24: منصور پورسینا با اعلام این خبر اظهار کرد: صنعت اکوتوریسم یا صنعت طبیعت گردی در حال حاظر مورد توجه اکثر کشورها قرار گرفته و به سرعت سهم خود را در مسافرت‌های جهانی افزایش داده و در حال حاضر با رشد فزاینده مواجه است، بطوری که برخی کشورها درآمد سرشاری را از این صنعت کسب می‌کنند.

وی ادامه داد: در کشور ما نیز استان کرمان با توجه به تنوع اقلیمی خاص خود دارای جاذبه‌های زیادی در مبحث طبیعت‌گردی بوده که در مقوله صید و شکار آن امسال میزبان طبیعت گردانی از کشورهای‌ اسپانیا، مکزیک، روسیه، امریکا و غیره جهت شکار بوده که علاوه بر معرفی طبیعت ایران ارز‌آوری خوبی را نیز به دنبال داشته است.

رییس اداره نظارت بر حیات وحش استان کرمان افزود: با نگاهی جدی به مقوله حفاظت از زیستگاه‌های بکر و جلوگیری از روند تخریب آنها در راستای اهداف توسعه پایدار و بهره برداری اصولی و منطقی از منابع طبیعی و احیاء و افزایش جمعیت حیات وحش جانوری در استان می‌توانیم هر ساله میزبان طبیعت گردان خارجی و داخلی باشیم.

پورسینا خاطر نشان کرد: متاسفانه استفاده بی رویه و تخریب زیستگاه به دلیل عوامل مختلف منجمله توسعه فعالیت‌های معدنی که بعضآ هیچگونه صرفه اقتصادی نیز ندارد، مانع اصلی در راستای حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی بخصوص حیات وحش شده است.

وی افزود: در حال حاضر مخالفت با ارتقاء سطح برخی مناطق دارای پتانسیل حفاظت و بکر مانند منطقه گود غول سیرجان که دارای جمعیت‌هایی قابل ملاحظه‌ای از حیات وحش مانند کل، بز وحشی، قوج و میش وحشی است، مانع از حفاظت جدی تر از این انفال الهی و بهره برداری پایدار و اصولی از این منطقه شده است.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: