ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۲

چشم ها به سوی بهارستان

این حرکات توهین به مجلس بود و نمایندگان با رای اعتماد به وزرا باید ثابت کنند که عصاره فضائل ملت هستند و این توهین‌کنندگان اقلیتی ناچیزند. . .

تدبیر24 : در جلسه روز اول مجلس که برای بررسی و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی آقای دکتر حسن روحانی برگزار شد 148نفر به‌عنوان موافق و 20نفر به‌عنوان مخالف برای سخنرانی در صحن علنی ثبت‌نام کرده بودند. تعداد 20 مخالف طبیعی است که در برابر موافقان پرشمار عدد قابل توجه و تفسیری، محسوب نمی‌شود بلکه نشان‌دهنده این است که اکثریت نمایندگان، پیام رای مردم را دریافت کرده‌اند و قصد دارند به کابینه رای بدهند.

 پیام حرف مردم این است که ما در انتخابات مجلس به نمایندگان رای دادیم و پس از آن بود که آقای روحانی را انتخاب کردیم؛ اکنون زمان آن رسیده که به رئیس‌جمهور کمک شود. سالی که نکوست از خرداد و مرداد آن پیداست؛ در خردادماه مردم آمدند و با خلق حماسه سیاسی، دکتر روحانی را برگزیدند و مردادماه نوبت نمایندگان است که با شنیدن پیام رای مردم، رئیس‌جمهور را برای پیشرفت کشور یاری دهند. آمارها بیانگر این است که دکتر روحانی در میان بیشتر نمایندگان حاضر در پاستور از محبوبیت بالایی برخوردار است و تقاضای رای‌دهندگان، کمک مجلس به رئیس‌جمهور است.

 البته ذکر این نکته ضروری و بجاست که وجود مخالف ضروری و لازم است چنانکه عقل سلیم از وجود مخالف استقبال خواهد کرد اما ناراحت‌کننده است که به‌جای نقد عالمانه و بررسی کارشناسی، توهین صورت می‌گیرد. قطعا همه می‌دانند توهین از گناهان کبیره و خلاف شرع است. خداوند در قرآن فرموده است: هر حرفی که زده می‌شود، توسط دو ضبط الهی ثبت می‌شود و سپس باعث خجالت خواهد شد. نوع کلام نشان‌دهنده شخصیت انسان است، واقعا برخی مواقع انسان به فکر فرو می‌رود که این عبارات چگونه از زبان یک فرد خارج می‌شود. افرادی که دم از حفظ ارزش‌ها می‌زنند، باید به یاد آورند که در جلسه‌ای که در همین مجلس آقای احمدی‌نژاد فیلمی از برادر رئیس‌مجلس نشان داد، این حرکت خلاف شرع، خلاف قانون و نامناسب دانسته شد؛ به‌طور قطع در برابر این حرکات و توهین‌هایی که از تریبون مجلس صورت می‌گیرد هم این موارد قابل بیان است.

 در برخی موارد بعضی از نمایندگان قصد داشتند به نوعی مانند مرحوم مدرس عمل کنند، اما راه مدرس این است که حرف حساب و با منطق، زده شود نه اینکه توهین صورت گیرد. این حرکات توهین به مجلس بود و نمایندگان با رای اعتماد به وزرا باید ثابت کنند که عصاره فضائل ملت هستند و این توهین‌کنندگان اقلیتی ناچیزند. نمایندگان و رئیس‌جمهور منتخب با حمایت از کابینه نشان خواهند داد که کسی نمی‌تواند جو مجلس را آلوده کند

نماینده ادوار*

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: