آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹
معاون سازمان هواپیمایی خبر داد

افزایش تعداد ایرلاین ها و پروازها

این سازمان برای نوسازی و افزایش ناوگان هوایی از سال گذشته تاکنون، خرید هواپیماهای با عمر بالای 12 سال ساخت برای تاسیس شرکت‌های هواپیمایی جدید را ممنوع کرده است
این سازمان برای نوسازی و افزایش ناوگان هوایی از سال گذشته تاکنون، خرید هواپیماهای با عمر بالای 12 سال ساخت برای تاسیس شرکت‌های هواپیمایی جدید را ممنوع کرده است.

معاون هوانوردی و اموربین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش تعداد شرکت‌های هواپیمایی و افزایش پروازهای خارجی خبر داد.

محمد خداکرمی گفت: در سال جاری 22 فروند هواپیما به کشور وارد شده و هواپیماهای دیگری نیز تا پایان سال وارد می‌شوند

وی اظهار امیدواری کرد با ادامه روند ورود هواپیماهای جدید به هدف سند چشم‌انداز که داشتن 550 فروند هواپیماست، نزدیک شویم.

معاون هوانوردی و اموربین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: این سازمان برای نوسازی و افزایش ناوگان هوایی از سال گذشته تاکنون، خرید هواپیماهای با عمر بالای 12 سال ساخت برای تاسیس شرکت‌های هواپیمایی جدید را ممنوع کرده است.

خداکرمی با بیان اینکه فراهم کردن بسترمناسب برای مسیرهایی که تقاضای سفر برای آن‌ها وجود دارد از وظایف سازمان هواپیمایی کشوری محسوب می‌شود، گفت: با درخواست‌هایی که در این زمینه وجود دارد قرار است تعداد شرکت‌های هواپیمایی را افزایش دهیم و در این راستا تعداد پروازهای هفتگی به کویت، بنگلادش و ترکمنستان نیز افزایش یابند.

 وی افزود: در صورت توافق و امضای قرارداد با طرف روسی نیز تعداد پروازهای هفتگی به روسیه از چهار پرواز به 14 پرواز در هفته افزایش خواهد یافت.

 معاون هوانوردی و اموربین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری به امضای یادداشت تفاهم با پاکستان و افزایش فرکانس پروازی در این مسیر اشاره کرد و گفت: جهت افزایش همکاری با کشورهای مختلف تفاهم‌نامه‌ای با برخی کشورها در خصوص پرواز وسایل پرنده با ثبت خارجی در کشور از جمله امضای تفاهم‌نامه با کشور تاجیکستان و از این قبیل صورت گرفته است.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: