ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹
معاون سازمان هواپیمایی خبر داد

افزایش تعداد ایرلاین ها و پروازها

این سازمان برای نوسازی و افزایش ناوگان هوایی از سال گذشته تاکنون، خرید هواپیماهای با عمر بالای 12 سال ساخت برای تاسیس شرکت‌های هواپیمایی جدید را ممنوع کرده است
این سازمان برای نوسازی و افزایش ناوگان هوایی از سال گذشته تاکنون، خرید هواپیماهای با عمر بالای 12 سال ساخت برای تاسیس شرکت‌های هواپیمایی جدید را ممنوع کرده است.

معاون هوانوردی و اموربین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری از افزایش تعداد شرکت‌های هواپیمایی و افزایش پروازهای خارجی خبر داد.

محمد خداکرمی گفت: در سال جاری 22 فروند هواپیما به کشور وارد شده و هواپیماهای دیگری نیز تا پایان سال وارد می‌شوند

وی اظهار امیدواری کرد با ادامه روند ورود هواپیماهای جدید به هدف سند چشم‌انداز که داشتن 550 فروند هواپیماست، نزدیک شویم.

معاون هوانوردی و اموربین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: این سازمان برای نوسازی و افزایش ناوگان هوایی از سال گذشته تاکنون، خرید هواپیماهای با عمر بالای 12 سال ساخت برای تاسیس شرکت‌های هواپیمایی جدید را ممنوع کرده است.

خداکرمی با بیان اینکه فراهم کردن بسترمناسب برای مسیرهایی که تقاضای سفر برای آن‌ها وجود دارد از وظایف سازمان هواپیمایی کشوری محسوب می‌شود، گفت: با درخواست‌هایی که در این زمینه وجود دارد قرار است تعداد شرکت‌های هواپیمایی را افزایش دهیم و در این راستا تعداد پروازهای هفتگی به کویت، بنگلادش و ترکمنستان نیز افزایش یابند.

 وی افزود: در صورت توافق و امضای قرارداد با طرف روسی نیز تعداد پروازهای هفتگی به روسیه از چهار پرواز به 14 پرواز در هفته افزایش خواهد یافت.

 معاون هوانوردی و اموربین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری به امضای یادداشت تفاهم با پاکستان و افزایش فرکانس پروازی در این مسیر اشاره کرد و گفت: جهت افزایش همکاری با کشورهای مختلف تفاهم‌نامه‌ای با برخی کشورها در خصوص پرواز وسایل پرنده با ثبت خارجی در کشور از جمله امضای تفاهم‌نامه با کشور تاجیکستان و از این قبیل صورت گرفته است.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: