ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۶۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
امام جمعه اردبیل خواستار شد

احیای دریاچه نئور مطالبه عموم مردم

امام جمعه اردبیل گفت: احیای دریاچه نئور با بهره‌گیری از شیوه‌های مدیریتی جدید در دستور کار حفاظت محیط زیست استان اردبیل قرار گیرد
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم از اردبیل، حجت الاسلام سید حسن عاملی در دیدار با مدیر کل و معاونان اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اظهار کرد: مدیریت و لزوم رسیدگی به زباله‌های شهری و وضعیت پسماندهای تولیدی، لزوم احیای دریاچه نئور، مشارکت سازمان‌های مردم نهاد و اهالی هنر در راستای حفاظت و حراست از محیط زیست مطالبه به حق و اصلی عموم مردم اردبیل است.

وی تصریح کرد: به منظور رسیدن به اهداف زیست محیطی ضروری است از ظرفیت‌های اهالی هنر و سازمان‌های مردم نهاد استفاده شود.

امام جمعه اردبیل با بیان اینکه در عصر حاضر صیانت از مواهب خدادادی و توجه به مبانی زیست محیطی می‌تواند جامعه را از بسیاری از آلودگی‌ها و مشکلات و تنگناها در امان نگه دارد، افزود: ما امروز در صیانت از این مواهب باید شاخص‌های انسانی و ارزشی را مورد توجه قرار دهیم.

در این دیدار مدیرکل حفاظت محیط زیست استان نیز اظهار کرد: ویژگی‌های استان در فعالیت‌های زیست محیطی باید مورد توجه قرار بگیرد و نقشه راه ما برای حفاظت محیط زیست در قالب برنامه‌ای پایدار و متوازن با توسعه است.

سیدرضا موسوی گفت: تلاش می‌کنیم برای رسیدن به این اهداف از توانمندی‌های سازمان‌های مردم نهاد، بسیج و توان کارشناسی مجموعه و دستگاه‌های همسو با اهداف محیط زیست تلاش کرده و همتمان را به کار می‌گیریم تا حرکت متوازنی را انجام دهیم.

وی افزود: از جمله ظرفیت‌های مردمی سمن‌های محیط زیست است که با فعالسازی آن می‌توان تعداد قابل توجهی از حامیان محیط زیست را با برنامه‌های جاری همراه کرد.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: