ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۶۶۹۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷

اعلام 70 نماینده دمکرات علیه تحریم های ضد ایرانی

70 نفر از نمایندگان دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیه ای مخالفت خود را با هرگونه تشدید تحریم ها علیه ایران اعلام کردند و خواهان حمایت از مسیر دپیلماسی و گفت وگو با تهران شدند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از روزنامه واشنگتن پست، در این بیانیه نمایندگان دمکرات مجلس حمایت کامل و قاطع خود را از مسیر مذاکره و رایزنی های دیپلماتیک اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است مذاکرات اخیر طرح مشترک بین ایران و گروه 1+5 امکان رسیدن به توافقی جامع و قابل تایید را فراهم آورده است هر چند که می دانیم ضمانتی برای موفقیت این کامل طرح نیست.

نمایندگان دمکرات در بیانیه تصریح کرده اند که باید به مسیر دپیلماسی و گفت وهای دیپلماتیک فرصت داد و این بهترین استراتژیک در زمان کنونی است.

این بیانیه تصریح می کند در صورتی که مذاکرات منجر به نتیجه نشود، می توان استراتژی خود را تغییر داد، اما در شرایط کنونی پیشنهاد هر نوع لایحه تحریمی می تواند اتحاد جهانی با کاخ سفید را مخدوش کند.

نمایندگان دمکرات در بیانیه خود اظهار داشتند هر چند ممکن است که تندروها در ایران مانع از رسیدن به توافق نهایی شوند اما نباید نمایندگان مجلس آمریکا بهانه ای به دست این گونه افراد بدهند.گفت وگو با ایران پیچیده می باشد و ممکن است طی شش ماه نتوانیم به توافق برسیم، ولی ما الان در بهترین شرایط برای جلوگیری کردن از ایران برای دسترسی به سلاح هسته ای هستیم.

باراک اوباما بارها تاکید کرده است که هر گونه اعمال تحریم های جدید علیه را وتو خواهد کرد، روز گذشته هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا نیز به جمع حامیان کاهش تحریم ها علیه ایران پیوست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: