ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲

هر ۱۴ انگلیسی یک دوربین

مقامات انگلیسی می‌گویند برای کنترل اوضاع بیش از چهار میلیون دوربین امنیتی در سرتاسر این کشور نصب کرده‌اند، یعنی برای هر ۱۴نفر یک دوربین!

مقامات انگلیسی می‌گویند برای کنترل اوضاع بیش از چهار میلیون دوربین امنیتی در سرتاسر این کشور نصب کرده‌اند، یعنی برای هر ۱۴نفر یک دوربین!

 

وزارت کشور انگلیس با وضع قانونی، اقدام به نصب انبوه دوربین‌های «سی.سی.تی.وی» در سرتاسر این کشور کرده است. شمار این دوربین‌ها چهار میلیون و دویست هزار دستگاه عنوان شده که به اعتقاد دیلی میل «آماری شوکه‌کننده» است، چرا که با توجه به کل جمعیت این کشور، به هر 14شهروند یک دوربین می‌رسد!

 

این گزارش می‌افزاید، انگلیس با این حجم از دوربین‌های امنیتی نصب شده به تنهایی یک پنجم دوربین‌های مداربسته در جهان را به خود اختصاص داده و با توجه به جمعیت آن می‌توان این کشور را «متراکم‌ترین جامعه کنترل شده» جهان نامید.

 

این سایت خبری انگلیسی سپس به مقایسه شمار دوربین‌های مداربسته نصب شده در چین و انگلیس پرداخته و می‌نویسد، در چین حدود یک میلیارد و 300 میلیون نفر زندگی می‌کنند اما دولتمردان این کشور برای کنترل اوضاع تنها دو میلیون و 750 هزار دوربین نصب کرده‌اند یعنی برای تقریبا هر 500 هزار نفر یک دوربین!

 

«سیمون دیویس» از گروه مدافعان حریم شخصی ضمن حیرت‌آور خواندن این تعداد دوربین امنیتی در انگلیس، آن را نوعی نقض حقوق شهروندی از سوی دولت این کشور عنوان کرده است.

 

این گزارش می‌افزاید: وجود این تعداد دوربین امنیتی مداربسته در انگلیس حکایت از آن دارد که هر شهروند انگلیسی روزانه 300 مرتبه مورد رصد چنین دوربین‌هایی قرار می‌گیرد.

 

یورونیوز نیز گزارش داد: زمانی که جرج اورول نویسنده انگلیسی در کتابش به نام «1984» نوشت برادر بزرگ شما را می‌بیند شاید هرگز تصورش را هم نمی‌کرد که نیم قرن بعد یک پنجم دوربین‌های امنیتی جهان در انگلیس باشد و تازه برای استفاده از آنها مقررات هم نوشته شود.

 

جمعیت انگلیس 60 میلیون نفر است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: