آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۷۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹

زنان قربانی را بیشتر دریابید

دلیل درخواست افزایش بودجه خانه های امن زنان، برگزاری دادگاه هایی در ارتباط با قتل زنان در درون خانواده عنوان شده است.

دلیل درخواست افزایش بودجه خانه های امن زنان، برگزاری دادگاه هایی در ارتباط با قتل زنان در درون خانواده عنوان شده است.

به گزارش سایت رادیو سوئد، حزب چپ خواهان افزایش کمک سالیانه به خانه های امن زنان تا مرز ۲۰۰ میلیون کرون شده است.

 دولت تاکنون ده میلیون کرون به بودجه ی خانه های امن زنان افزوده و آن را به  ۲۹ میلیون کرون رسانده است.

 حزب چپ، دولت را مورد انتقاد قرار داده است که تنها از کمک به این مراکز صحبت می کند بدون آن که  اقدام موثری در این زمینه انجام دهد.

 دلیل درخواست افزایش بودجه خانه های امن زنان، برگزاری دادگاه هایی در ارتباط با قتل زنان در درون خانواده عنوان شده است. در سال ۲۰۰۷ دولت طرحی را جهت مبارزه با خشونت علیه زنان به اجرادرآورد. کمک به زنان در سال ۲۰۰۹از ۱۹ میلیون به ۲۹ میلیون کرون رسید.

منبع:جام

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: