ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۱۷۲۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۴

درآمد سالانه 1200 میلیون ریال

درآمد سالانه 1200 میلیون ریالی تولیدکنندگان گیاهان دارویی

درآمد سالانه 1200 میلیون ریالی تولیدکنندگان گیاهان دارویی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت : این میزان درآمد از تولید خام این گیاهان دارویی است و تاکنون از کارگاههای صنعتی استان در شهرهای بیرجند و قاین حدود 400 هزار لیتر عرقیات و از کارگاههای سنتی استان در شهر مود حود حدود 5000 لیتر استخراج می شود.

 

هادربادی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی دارای 800 گونه گیاهان دارویی تولیدی یعنی حدود 10 درصد تنوع تولیدی کشور را داراست افزود : این استان یکی از قطب های تولید گیاهان دارویی در کشور محسوب می شود که کشت گیاهان بومی استان مودر توه جدی سازمان قرار داشته و در خصوص کشت گیاهان گلخانه ای گیاهان دارویی از قبیل آلوئه ورا و به لیمو نیز برنامه ریزی جامعی صورت گرفته است .

 

وی از آنغوزه به عنوان یکی از گیاهان پرطرفدار خارجی و داخلی اشاره کرد و گفت : حدود 60 درصد تولیدات گیاهان دارویی استان به استانهای سیستان و بلوچستان ، خراسان رضوی و تهراین به ارزش 15144 میلیون ریال صادر شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: زمینه فرآوری گیاهان دارویی در استان وجود دارد که براین اساس در شهرستانهای بیرجند و قاین واحدهای صنعتی تولید عرقیات و کارگاههای خانگی تولید عرقیات گیاهی بصورت سنتی در شهرستانهای استان فعالیت می کنند .

منبع:باشگاه خبرنگاران

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: