ماش ضد بیماری
ماش زود هضم بوده و از آنجاکه ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها نیز توصیه میشود.
ماش زود هضم بوده و از آنجاکه ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها
نیز توصیه میشود.
آفتاب: کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت:
میزان اسید فولیک ماش بسیار بالاست بنابراین خوردن آن برای پیشگیری از بیماریهای قلبی
و عروقی بسیار مفید است.
اصغر نقشی افزود: دانه ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین
حال کالری کمی دارد.
وی با توصیهای به مبتلایان به بیماری دیابت تشریح کرد: ماش زود هضم بوده و
از آنجاکه ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها نیز توصیه میشود.
نقشی ادامه داد: پتاسیم ماش نیز فراوان است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان
به پرفشاری خون، توصیه میشود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد:
ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند، نیز غنی است و مصرف آن موجب
پیشگیری از بیماریهای مزمن میشود.
وی ضمن اشاره به تقویت اعصاب با ماش اظهار داشت: به علت دارا بودن ویتامین
آ و د نیازهای بدن ما را تامین میکند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.
نقشی از مزایای استفاده از جوانه ماش گفت و تاکید کرد: استفاده از ماش به شکل
جوانه خواص آن را چند برابر میکند؛ چرا که فرآیند جوانه زدن باعث میشود همه مواد
مغذی به ویژه آهن افزایش یابد.