آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۷۴۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۹

ماش ضد بیماری

ماش زود هضم بوده و از آنجاکه ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتی‌ها نیز توصیه می‌شود.

ماش زود هضم بوده و از آنجاکه ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتی‌ها نیز توصیه می‌شود.

آفتاب: کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: میزان اسید فولیک ماش بسیار بالاست بنابراین خوردن آن برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار مفید است.

 

اصغر نقشی افزود: دانه ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد.

 

وی با توصیه‌ای به مبتلایان به بیماری دیابت تشریح کرد: ماش زود هضم بوده و از آنجاکه ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتی‌ها نیز توصیه می‌شود.

 

نقشی ادامه داد: پتاسیم ماش نیز فراوان است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به پرفشاری خون، توصیه می‌شود.

 

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند، نیز غنی است و مصرف آن موجب پیشگیری از بیماری‌های مزمن می‌شود.

 

وی ضمن اشاره‌ به تقویت اعصاب با ماش اظهار داشت: به علت دارا بودن ویتامین آ و د نیازهای بدن ما را تامین می‌کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.

 

نقشی از مزایای استفاده از جوانه ماش گفت و تاکید کرد: استفاده از ماش به شکل جوانه خواص آن را چند برابر می‌کند؛ چرا که فرآیند جوانه زدن باعث می‌شود همه مواد مغذی به‌ ویژه آهن افزایش یابد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: